atom

CM Szombathelyen is

2008.09.18. 13:15 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
CM Szombathelyen is Tovább

Ha jó idő van bringázom, ha rossz idő, akkor gyaloglom. Tesco-ig vagy épp tegnap Oladra az már kocsiképes hidegben és viharos szélben, de ha tehetem, akkor kerekezem:) Szombathelyen lesz Critical Mass rendezvény, megyek is rá. Jeee:) Nem vagyok kocsiellenes, nekem is van. Csak amikor felesleges használni, akkor kellene több embernek a drótszamarak nyergébe ülni. Nah, mindegy, sosem lesz világmegváltás, akik eddig is kocsival jártak wc-re akármilyen rendezvényről olvashatnak (vagy divatból részt vehetnek rajta), akkor is ugyanúgy beülnek majd a kocsiba, ha átmennek a szomszéd utcába.

Felhívás a biciklizésre, ügyességi játékok és utazási kedvezmény a vasúton és a buszokon is (forgalmival) – nagyjából így összegezhető az idei autómentes nap programja Szombathelyen. A nappali programokon kívül városunkban egy új kezdeményezésen is részt vehet, aki szeret száguldani a drótszamáron – szeptember 22-én kora este ugyanis városi kerékpáros-túra indul a Sportház elől. 

A cikk ide kattintva folytatódik részletesebben.

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr65669790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása