atom

gyorsan

2008.09.16. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
gyorsan Tovább

Jujj.. Most léptem be, hogy blogoljak, erre ez az üzenet vár a fejlécben:

"Drága Blogger! A még jobb és pontosabb kiszolgálás érdekében kedden hajnali egykor a Blog.hu is átáll az Indapass új verziójára. A művelet a tervek szerint kb. négy órát vesz igénybe. Ezalatt kérjük, ne szerkeszd a blogodat akkor se, ha be tudsz lépni, mert változtatásaid elveszhetnek."

Magyarul még az én órám szerint van 4 percem, hogy blogoljak. Most már csak 3...
Szóval három percben mit mondjak? Nos kicsit szétszórt vagyok, hol erre hol arra jár az agyam. Ma csomó mindent csináltam, rohangáltam s intéztem dolgaimat, mert valamiből élni is kell:P Baromi szar idő van, bár ezzel szerintem nem mondok újat senkinek, fáztam, előkerestem a kabátom is. Vettem magamnak egy tök jó övet a turkálóban, ugyanolyan, mint amilyen van csak, ez nem zöld, hanem barna... Jee...
Beszereltem a fürdőszobába egy hangszórót, de ezt majd úgyis bejegyzem, mert örülök neki. Vááá.. de nem szeretem, amikor ilyen gyorsan kell írni és azt sem tudom, hogy mit:P Kattog az ablak és ez ijesztő... Egyedül vagyok, éjjel van, ne kattogjon nekem itt semmi!
Már csak 1-2 perc van, úgyhogy gyorsan dátumozok és élesítek, mert nem lesz stabil a rendszer, ágyő, peace, au revoir!

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr78665483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

charlie 2008.09.16. 11:19:37

ez az indapass egy akkora baromság. tisztára látszik, hogy magyar dolog. ahelyett, hogy egy szabványos dolgot használnák, fejlesztünk valamit, ami majd csak magával kompatibilis.

Simán megoldhatták volna OpenID alapokon az egészet, és akkor még szabványosak is lehetnének.

süti beállítások módosítása