atom

Füstölgő vasak

2008.09.12. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 3 komment komment
Füstölgő vasak Tovább

Takival a VW találkozóra igyekeztünk, amikor Sümegen elénk hajtott ez a pöfögő-röfögő-bűzölgő romhalmaz. Nem is akarom megemlíteni, hogy melyik volán melyik céges busza van a képen, elég legyen annyi, hogy a teteje rohadt, mi pedig mögötte majd megfulladtunk a füstben. Tudom, hogy a képen ez annyira nem látszik, de egy környezetvédő kapásból 30 átkot szórt volna arra aki ezt az útra engedte. Természetesen beszéltük is Takkerral, hogy ekkora füstkibocsátással (mintha gumit égetnének hátul) már tuti, hogy nem lehetne forgalomban, valószínűleg megbundázott a zöldkártya vagy ilyesmi lehet a háttérben.

Szép vazze, szennyezzél csak, aztán a hasznot amit ezzel a romhalmazzal keresel tedd félre a gyerekeidnek gázmaszkra!

Tovább a poszthoz
3 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr35659554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

charlie 2008.09.12. 07:56:51

ez ugy van, hogy mikor már tényleg nincs mit kiadni buszt, akor veszik elő ezeket. Mert hiába rohad, budos, lassu, de megy. (mellesleg, ilyet nem szoktak rendsezresen használni, szóval Én azt is elképzelhetem, hogy nincs is zöldkártyája)

-Ani- 2008.09.12. 10:59:59

Lekötözném egy székhez a tulajt és a sofőrt is, és megnézetném velük "A kritikus 6 fok" címü filmet, amiről már írtál előzőleg!

Tommi 2008.09.14. 00:30:27

Somló Volán... Ugye eltaláltam?

Az meg milyen dolog, hogy megint erre jössz a közelbe, és nem hozod el a Passat kisautóm, holott amúgy is VW találkozóra mész... ???
süti beállítások módosítása