atom

Pici piros Vespacar

2008.08.08. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Pici piros Vespacar Tovább

Zsótti fotózta az ablakból ezt a pici piros kis járgányt, melyről eleinte persze nem tudtam, hogy micsoda, majd a verda oldalán lévő webcím alapján kiderítettem, hogy ez egy Vespacar.

Azt hiszem annak idején egy ilyesmi verdát löktek a tengerbe végső megdícsőülésül egy Coca-Cola reklámfilmben. A kisautón német rendszám van és ahogy a honlapot nézegettem, nem csak 10km-es körzetben járkálnak velük találkozókra a gazdáik. Az első fél órában biztos csúcs feeling egy ilyenben hasítani az utat, de több órán át nem biztos, hogy annyira sirály, főleg főútra célzok.

Külön köszönet ezért a képért, a két ici-pici piros mozgássérült:

Nagyon nem másztam bele most ezen kisautók világába, de azért egy képet mégiscsak beszúrok plusszba egy BMW Isettáról, mert aki ezt vezeti, azért tényleg faszagyerek:

 

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr20605509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása