atom

Seicento találkozó

2008.07.16. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Seicento találkozó Tovább

2008 július 26-án Seicento találkozó lesz a Velencei-tó mellett Agárdon. Érkezés 10:00-10:30 közt (de szerintem ez az időintervallum nagyobb lesz) a Csutora étterem parkolójába, a 7-es főút mellett, Balatoni út 131. (ide kattinva google térképen jelölve)
A program még szervezés alatt, elég képlékeny az egész, még nem is tudni pontosan, hogy hányan leszünk, de a visszajelzések kecsegtetőek, mert egyre többen jelentkeztek be. Ami biztos, hogy lesz: kocsimustra, evés-ivás, fotózás, konvojban autózás, strandolás. (a többit még nem tudjuk:P)
A fórumon figyelemmel lehet kísérni az ügy alakulását, ide kattintva.
Érdemes felvennni a kapcsolatot a többiekkel a bővebb infók végett, mert az egy útvonalon haladók már odafelé összeállhatnak. Már nekem is úgy tűnik, hogy akad pár útitársam útközben.
A kapcsolatfelvétel lehetőségei: Cento Mania felhasználónak üzenetküldés az iwiw-en, Mauzlimannal megbeszélés e-mailben (tomasso72@hotmail.com) illetve itt a kommentekben.
Seicentosok, gyertek csak nyugodtan, minél többen legyünk, aztán ha jól sikerül, akkor ki tudja mi fog ezzel a találkozóval elkezdődni Seicentos berkekben:)

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr20566730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pankeey 2008.07.16. 11:30:37

csak beindul... :)
süti beállítások módosítása