atom

Tokorcs Repülőnap 2008 - programajánló

2008.07.07. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Tokorcs Repülőnap 2008 - programajánló Tovább

A tavalyi is jól sikerült, nem csalódtam apám szervezésében, az idein is természetesen ott leszek, egy kis promóanyag, aki nem tudná, hogy mit csináljon hétvégén:)

Celldömölktől mintegy 5 km-re található Tokorcs, ahol az utóbbi években kiépült Repülőtér számos rendezvénynek, koncertnek, repülőnapnak és turisztikai programnak ad otthont. Július 12-én és 13-án repülőnap csalogatja a nagyérdeműt, amely tavaly is már nagy sikert aratott. Paratrike, hátimotor, sárkányrepülő, Kamov helikopter, Gyrocopter, MI-34, JAK-18, PZL-104, Hiller helikopter, Comet műrepülő és hőlégballon bemutatót ill. Falke repülők kötelékrepülését láthatnak, akik az égre tekintenek, akik pedig inkább a földön maradnának, számukra Íjászat, festménykiállítás illetve kézműves találkozó és vásár várja az odalátogatókat, a faragástól a kerámiafestésen át az agyagozásig rengeteg kézműves tevékenységet ismerhetnek meg. Lesz még Vasi Logomobil, amerikai futball (Wildfires Veszprém) és KTM Endurosok látványos bemutatója nyújt szórakozást. A repülőnapon természetesen lehetőség nyílik a közönség számára különféle légijárművekkel való repülésre is.

Bővebb információ, szállásfoglalás: www.aerosag.hu, aerosag@aerosag.com, 30-3301464

 

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr25554115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása