atom

Nem is tudtam, hogy szeretem a SKA-t - C.O.Ska (Agora Fesztivál)

2008.07.06. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Nem is tudtam, hogy szeretem a SKA-t - C.O.Ska (Agora Fesztivál) Tovább

Már hallottam többféle ska műfajú együttest, de valahogy még sosem ért utol az az igazi feeling, ami miatt a: "Hát ez k*rva jó!" - gondolat járná át agysejtjeimet. Az Agora fesztivál második napjára mentem ki a Fő térre tegnap, amikor a Latin Spirit és a Westend Blues után a C.O.Ska együttes következett.
Egyenesen Ferraraból, Olaszországból érkezett a csapat pár napja Szombathelyre és végigjárták a város kocsmáinak egy részét.
A koncert kezdése előtt kevéssel úgy rohantak a színpadhoz különféle vendéglátóegységekből, poharakkal a kezükben, az énekes már az első szám alatt a tömegben táncolt és énekelt:)
Tetszett, lehet, hogy csak az élőzene miatt, lehet, hogy csak azért mert olaszok voltak és elég fergeteges hangulatot csináltak, nem tudom. Ez így nagyon jó buli volt:)
Nem hiszem, hogy most egyből megveszem az összes ska lemezt és azokkal fogok feküdni-kelni, viszont ha ska koncertre kell menni fotózni, akkor nem leszek rest elvállalni:)
Képek és beszámoló hamarosan a vaskarika.hu-n.

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr35555241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bonyi Z. 2008.07.06. 11:43:47

Akkor kedves barátom, a Russkajara jössz velem és kész...
süti beállítások módosítása