atom

KTM X-Bow a Pannonia-Ringen

2008.06.24. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
KTM X-Bow a Pannonia-Ringen Tovább

Az egyik múltheti bejegyzésemben ígértem, hogy beszámolok e kamion rakományáról:
Szeretek a Pannonia-Ringre járni, mert nemcsak motorokkal találkozom ott, hanem alkalmanként bizonyos autókülönlegességeket is látok. Ilyen például a KTM X-Bow, abból is a versenyváltozat.
atom: KTM X-Bow Pannonia-Ring (13) A német Reiter Engineering csapata próbálgatja már napok óta az ebédszünetekben és esténként az autóit a pályán, beállítások, folyamatos mérések s egyebek sora követi az egy-egy beállást a boxba. Vasárnap este egy autós rendezvényen még "ellenfeleik" is akadtak, bár jobban illene rájuk a "játszópajtás" vagy az autóversenyzős játékokból ismert "traffic" kifejezés. (Aznap a Zsótti fotózta őket.)
atom: KTM X-Bow Pannonia-Ring (48) A KTM X-Bow versenyváltozata a FIA GT4-ben, a 400 lóerős kategóriában vesz részt. Pontos leírást nem találtam róla, az alapváltozathoz képest (Audi TFSI motor, 240LE, 0-100km/h 3,9sec) változtatások természetesen vannak. Acél bukókeret, takaróelemek, kerekek borításának megváltoztatása, a futómű versenyzésre hangolása és egy Sparco nyakvédő (forrás) került be- illetve átszerelésre.
atom: KTM X-Bow Pannonia-Ring (15) Nagyon kemény tempót diktáltak a pályán ezek az elhízott szitakötők, a kanyarsebességük nem tudom mekkora lehet, de úgy mentek, mint az Atom... Na jó, azért annyira mégsem.

atom: KTM X-Bow Pannonia-Ring (42)

Töltöttem fel képeket az indafotóra is, melyeket ide kattintva nézhettek meg.

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr46529940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása