atom

Ki törődik velük? - kiállítás a Fő téren

2008.04.26. 07:01 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Ki törődik velük? - kiállítás a Fő téren Tovább
Nemrégiben volt egy kiálltás a Fő téren, pontosabban március 26 és 29 között. Ki törődik velük? - ezt a címet viselte a Vodafone Alapítvány által kitelepített, a Noha Stúdió és Alkotóműhely műveiből álló kiállítás. Az egyéni felelelősségvállalásra próbálja e vándorkiállítás felhívni társadalmunk figyelmét elgondolkodtató alkotásokkal. Idézném, magam a Frissítőből:
"A kiállítás szembeállította a látogatókat az intézetekben felnövő „elkallódott” gyerekek gondjaival, a látássérültek problémáival, az esélyt sem kapó kisebbséggel szembeni szűk látásmóddal, a külvilágtól elzárkózó depressziós emberek helyzetével, az egyedül maradt betegek szükségleteivel, a mozgássérültek közlekedésének akadályaival és a hajléktalanok problémakörével."
Nekem nagyon tetszett ahogy kifejezték az alkotások az adott problémakört, leginkább a befőttesüvegekbe zárt emlékek.
atom: Ki törõdik velük - kiállítás (19)
Kattints ide az összes kép megtekintéséért!
Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr28410461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anyika 2008.04.28. 20:05:55

Nekem is tetszik, végig néztem a fotókat, sokatmondó.
süti beállítások módosítása