atom

A rejtélyes pad esete - ücsörgés a háztetőn?

2008.03.31. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 4 komment komment
A rejtélyes pad esete - ücsörgés a háztetőn? Tovább
A minap Bonyi szokása szerint kiment a parkba újságot olvasni. Mint minden rendes nyugdíjas, ő is a kedvenc padján ücsörögve tölt el kis időt a nyomtatott sajtó karakterhalmazainak feldolgozásával. Egy idő után azt vélte felfedezni, hogy valami nincs rendben aznap, valami más volt. Rémülten tapasztalta, hogy a padnak rejtélyes módon nyoma veszett... Épp arra jártam és rövid helyzetfelmérés után rájöttünk, hogy ez az ügy nem tűr halasztást, mihamarább a végére kell járni az esetnek, mert pad nélkül (mint ahogy az balra a képen látszik) elég kényelmetlen egy idő után a zöld-környezeti művelődés. Néztünk csak körbe, hátha átvonszolta valahova egy csapat kollégista, akik szívesen ejtőznek délutánonként a parkban, de csak nem véltük felfedezni a sehol sem horizontálisan a pirosléces közterületi ülőalkalmatosságot.


Kerestük balra, kerestük jobbra, kerestük bokor előtt, bokor mögött, elöl, hátul, lent s végül fent... Amint feljebb emeltük tekintetünket, máris megláttuk a távolban a párhuzamos léceket, a közeli kollégium tetején...
Azt ne kérdezzétek, hogy miképp és kik által került oda... Egyértelműen laza volt az elkövető, mert óriási lazaság lehet a lemenő nap fényében (olyan sörreklám módjára) ücsörögni a tetőn és sörözni a csodálatos panorámában. Elég jó rálátást biztosít ez a környékre, affelől nincsenek kétségeim.
Másik megoldási teóriának tűnhet a Koli-Szoli nyári kitelepülése, hisz ki akarna a földszinten egy neoncsövekkel tűzdelt gépben barnulni, ha természetes formájában ezt megteheti a tetőn is? (ha ez utóbbi állítás bizonyulna valósnak, akkor hamarosan a szemben lévő másik kollégium tetején is lesz egy pad a nézőknek, vagy minimum vesznek egy bérletet a sréhen-szemben lévő tűzoltóság tornyába:P)
Tovább a poszthoz
4 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr31399781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wildgica · http://henrietta.klog.hu 2008.03.31. 07:31:50

Wááá, fel kell mennem megnézni!!! :D

Bonyi 2008.03.31. 10:49:21

Jejeje! :D Szeretem a padokat...

Tommi 2008.03.31. 15:01:05

ez tényleg lol...
süti beállítások módosítása