atom

Az egyik legizgalmasabb/legszánalmasabb harcjelenet

2008.03.07. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Az egyik legizgalmasabb/legszánalmasabb harcjelenet Tovább
Egy ajánló küldött ehhez a videóhoz, melyről azt kell tudni, hogy negyven éves és Kirk kapitány egyik legbénábbra sikeredett jelenetét örökíti meg. Kor és technika ide vagy oda, a sziszegős gyíkkal egy sokkal jobb és látványosabb bunyót is össze tudtak volna hozni, ha akarnak. Az egészben már pont ez a vicces, a vontatott küzdelem, a sziszegés és az elmaradhatatlan kellékek, a sziklák. A sziklák, amelyeket alig bírnak hőseink felemelni, de mégis képesek távolba hajítani őket (1:18-nál érdekesen hat az ellenfélre a "nehéz" kavics, hisz az szinte meg sem inog tőle és szépen látszik is, hogy pattog előtte a földön az összegyúrt papírmasé:P)
Nagyon jó a hang, ahogy a lény szürcsögös-sziszegése közben úgy hörög, mint egy 40 éve symphoniát szívó láncdohányos a reggeli ébredéskor. Hanggal nézzétek, úgy a nagyon tuti! Tegnap este írtam meg ezt a bejegyzést, aztán most hajnali egykor itt visítok, meg röhögök ezen a beteges hörgésen. Asszem egyből beutalnák a tüdőgondozóba, vagy egy tüdőszanatóriumba szegény gyíkszörnyet, ha összefutna pár orvossal!
Nem tudom, hogy miképp szinkronizálták ezt a jelenetet, de meg mernék rá esküdni, hogy halálra röhögték magukat a stúdióban:)

Hehe:) A bakikba ne is kössünk bele nagyon. Én csak az alapvetőeket szúrtam ki.
- A gyíknak ellen tud tartani Kirk, de erejük közti különbség a szikláknál másképp látszik.
- Kirk eldobja a követ, az a gyíkról a földre pattan, majd a következő képkockákról már hiányzik.
- A lény eldobja a sziklát, de annak íve abszolút lefelé száll mikor elengedi s mégis Kirk felett repül el, aki alapból magasabbon van.
Ezen kívül biztos akad még, de nem is tudom mit mondjak: csinálhattak volna jobbat, vagy milyen jól megcsinálták akkor? Azt hiszem az első verziónál maradok:P
Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr72362850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Garai Gábor 2008.03.07. 10:37:27

Ez tényleg nagyon durva!!!!
Tényleg sokat cigizik a gyík...
süti beállítások módosítása