atom

Érdekes kocsmai design - világító focilabdák és növények az álcahálón

2008.02.28. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Érdekes kocsmai design - világító focilabdák és növények az álcahálón Tovább

Szombathelyen az egyik sörözőben különleges díszítőelemre lettem figyelmes a minap.. Nem tudom, hogy vajon mit jelképez az egész kompozíció, de részleteiben külön-külön területekre vonatkoztatható a designinstalláció. Az alap egy egyszerű terepháló, amolyan katonai rejtőzködő alkalmatosság, melyet magunkra húzhatunk s a zöld álleveleknek köszönhetően rejtve maradunk. Ezt a Dolph Lundgren filmbe illő álcázási alkalmatosságot teszi még műholdról is észrevehetővé a karácsonyi izzósort nyomaiban felidéző kivilágított focilabdakupac. Igen, kicsi kis világitó fröccsöntött focilabdák, melyekbe égősor van telepítve, valami ilyesmi lehet a Reál-Madrid karácsonyfáján is a focilabda mintás üveggömbök mellett. Ezt még megspékelték részenként betűzdelt virágokkal is, ezzel a nárcisztikus lelkületű embereknek is kellemes közérzetet biztosítanak.

Az egész alkotás összképe kicsit zavaróan hat, de sok katonából lett focista, avagy a Kispest-Honvéd biztos díjazza e remeket, ha mar én nem... Érdekes... Otthon is könnyen megvalósítható, a fent felsoroltakon kívül csak némi kis ízlésficam szükségeltetik hozzá, semmi más...

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr5353897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tommi 2008.02.28. 14:37:02

Egy-két focibuzi osztálytársamnak tetszene...
süti beállítások módosítása