atom

Mozibuzi - adásban

2008.02.21. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 4 komment komment
Mozibuzi - adásban Tovább
A suliban az előző félévben a médiagyakorlat elnevezésű tantárgyunk keretében készítenünk kellett hat általunk kreált 15 perces adást valamilyen témában. Ádival és Dáviddal hamar rájöttünk, hogy filmekkel kapcsolatos műsort fogunk csinálni, majd többórás (vagy napos?) gondolkodás után megszültük eme csodás elnevezést is műsorunknak, mondván úgyis csak a tanárnak kell beadni... Nos ez nem így alakult, a múlt héten megtudtuk, hogy annyira jól sikerültek az adások (köszönhetően ezt Ádi többórás utómunkáinak a vágás és zenei kiszínezés terén), hogy már sugározza is őket a Berzsenyi Rádió, amit elviekben Szombathelyen a 98,8 MHz-en lehet befogni, de a múltkori rövid mp3-lejátszós sétás tesztem nemigazán volt kecsegtető, mert csak az Ady téren sikerült először befognom zajosan a jeleket, majd a fősuli egyetem közvetlen közelében már tisztán (na de valószínű, hogy a hiba az én készülékemben van és otthon is csak azért nem jön be, mert biztos rosszfekvésű a lakásom). Erre találták fel az online adást, így akár Nyizsnyij Novgorodban is hallgatható élőben:)
A negyedik félévben szintén a médiagyakorlat jóvoltából most már 15 adást kell gyártani hétről-hétre, mely Ádinak oly jelentős munkatöbbletet adna, hogy inkább megpróbáljuk élőben szórni az értelmet az éterbe, csütörtökönként este hatkor... Persze, ha ez nem sikerül, akkor csúfos égés után rögvest nekiállunk legyártani előre az anyagokat, hogy ne piruljunk újra.
Így utólag belegondolva erős buktatója lehetek a dolognak, mert leginkább én "ööö...ööö...ööö"-ztem a legtöbbet az eddigi felvételek alatt, én jobban szeretek papíron megnyilvánulni, ott összeszedettebbek a gondolataim:P
Ma lesz az első próbálkozásunk... pff... :P
Tovább a poszthoz
4 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr46337790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atom · http://atom.blog.hu 2008.02.22. 00:50:45

Köszi! Nos túlestünk a keresztségen, kicsit akadozva, kicsit meglepődve, de azért lement az adás... Legközelebb jobban figyelünk az időre is, de nem aggódunk, mert első élő adásként teljesen jó volt:D

Pappa 2008.02.22. 12:08:58

Jóó fosok,ja!:)
süti beállítások módosítása