atom

Kémények és letompult élmények...

2008.02.20. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 4 komment komment
Kémények és letompult élmények... Tovább
A D épületben sajtóműfajok órán egy idő után unatkozni kezdtem. Eleinte csak azt bámultam, hogy miképp szerencsétlenkednek egyesek a parkolóban, úgy tűnik nem minden iskolában tanítják meg a sofőrpalántákat a két kocsi közé párhuzamos beparkolásra, de még a három szabad helyre befordulás is nehézkesen ment egy autósnak. Utána végignéztem, hogy a "mikuláscsomag" elhelyezése után odarohan valaki a parkolójegy-ellenőrhöz, majd egy idő után jegyet vesz és a piros csomag lekerül (nem volt pénzátadás, semmi korrupció), úgy tűnik nem igaz a legenda, hogy a jegyellenőrők közül mind szőrös szívű... Aztán a napfényben tündöklő (vagy csak simán ácsorgó) épületeket nézegettem a tér túloldalán, majd feltűnt, hogy egy bizonyos "tetőzóna" kéménytúltengésben szenved.
Előkerítettem a táskámból a fényképezőgépem, majd megörökítettem a részletet, tényleg sok a kémény, ott közel ötvenet számoltam, de a fotó alapján 55db van.
Nem is rossz, elég sok dolga akad a környéken a Télapónak ill. a kéményseprőknek.


Később befelé fordítottam a gépet és lefotóztam Gabeszt, ahogy kissé összeráncolt homlokkal alaposan koncentrál, lekaptam a tollam az üres lapon, majd megörökítettem ahogy Edit feladja az éberséggel szembeni küzdelmet.


Aztán vége lett az órának, mindenki felugrott és ezzel vége is lett e bejegyzésnek...
Tovább a poszthoz
4 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr83345461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tommi 2008.02.20. 14:22:22

Nem zavar senkit, hogy órán fotózol???

Atom · http://atom.blog.hu 2008.02.20. 16:30:06

Egyelőre még nem szólt senki:P Természetesen nem használok vakut, sem állványt s ha lehet, akkor nem nagyon mozdulok el a helyemről sem, így nem szólnak:P
Még az érettségis osztályomban esett meg az eset, hogy szemben ültem a tanárral a legelső padban s mikor lepillantott a könyvre, kattintottam vakuval, majd villámgyorsan leraktam a gépet, így amikor felnézett akkor megkérdezte vigyorogva: "Mit csináltok?" - mi meg komoly fejjel: "Villámlott, eső lesz." - persze verőfényes napsütés volt odakint:P

Tommi 2008.02.20. 18:04:05

Szép, mondhatom...

A mecsókat ugye nem felejtetted el? Már ha mész márciusban a bolhapiacra...

pankeey 2008.02.20. 20:50:43

faraszto dolog ez a tanulas
süti beállítások módosítása