atom

Kib*szott erős egy puska... (.577 T-Rex)

2008.02.16. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Kib*szott erős egy puska... (.577 T-Rex) Tovább
Ennek a videónak egy részlete sok ember számára ismerős lehet, nekem is az volt, de egyben még csak most láttam először...
Nem tudom, hogy mikor készítették ezt a puskát, mivel nem vagyok rajongója a fegyvereknek, viszont a kérdés akarva s akaratlanul is megfogalmazódik bennem:
Ki csinált és minek egy olyan puskát, amit e videó alatt is csak egy ember tudott normálisan megtartani?

Ha nem látnád a videót, katt ide!

Régen még a légpuskaszakkörön (nem tudom mi volt a hivatalos neve), mondogatták nekünk; hogy vigyázzatok, mert elsütéskor rúg egyet a légpuska. Nos, ha a légpuska rúg, akkor ez a karabély mit csinál? Nekifut és pároslábbal a mellkasodnak ugrik? Vagy mit?
Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr92277656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

scheerti · http://scheerti.blog.hu 2008.02.16. 15:00:44

A légpuska nem rúg, csaj ismerősöm nem hitte el, neki mutattam meg úgy, hogy az államra tettem a puskatust és úgy sütöttem el. Nem is fájt még annyira sem mint hittem. Ez valami baszotterős elefántvadász puska lehet. .577-es ami ha jól számolom 14,04 mm-es. Nem kicsi az tuti, kafferbivalyra is hasonlóval szoktak menni. A kalasnyikov golyója 7.62-es és gyakorlatilag mindet átszakít, ez közel a duplája, szerintem nincs olyan páncélautó ami meg tudná állítani...
süti beállítások módosítása