atom

16GB-os iPhone, 8MegaPixeles optikai zoom-os fényképezővel

2008.02.08. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
16GB-os iPhone, 8MegaPixeles optikai zoom-os fényképezővel Tovább
"Felőlem telefon, felőled kamera" - megvan ez a mondat?
A SonyEricsson használta annak idején reklámszlogenben fényképezős telefonjainál. Annak idején én is csináltam ilyen képeket, a T610-esem rácelluxoztam egy fényképezőgépre. Az így nézett ki:P

Persze azóta fejlődött a technika, bár én még mindig azt vallom, hogy élményfotózáson kívül nem sok mindenre jók a mobilkamerák, mert akad már amelyik szép képeket csinál, de ez még mindig CMOS és nem CCD, azt pedig tudjuk jól, hogy a CMOS csak a DSLR-eknél jó minőségű.. Na de az élményeket egyre szebben örökíthetjük meg, egyre nagyobb megapixelben,A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://www.slrtoday.com/content_images/cameraphones/samsungB600.jpg”. akad már optikai zoom-os mobil is (pl. Nokia N93i) és akinek még ez sem elég, már vehet mobilokra tervezett optikai zoom-ot,
beszerezhet egy Samsung SCH-B600-ast (balra a képen), ami 10MP-ES KÉPET KÉSZÍT és inkább telefonos fényképező, mint fényképezős telefon:D Itt egy videó is róla.
Vagy tuningolhatja telefonját házilag is, Zsolti átküldött nekem egy linket, ami a pdamaniara, sancho blogjára mutatott. Ott sokkal profibb és modernebb formában látható a fényképezős mobilok újraértelmezése:)
16GB-os iPhone, 8MegaPixeles optikai zoom-os fényképezővel


Művészi a kivitelezés azzal a darab spárgával (avagy 'bálamadzaggal'), a zsebes kép pedig... :)
Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr35329400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása