atom

Ünnepi utózönge - visszazökkenés - Eric berúgott

2007.12.27. 08:00 | Atom | Szólj hozzá! 5 komment komment
Ünnepi utózönge - visszazökkenés - Eric berúgott Tovább
Temérdek télapós és romantikus film, kb 20 kiló sütemény, három nap aktív döglés és mérsékelt mennyiségű alkohol után véget ért az ünnep. Dagadó tokával és káposzta+bejgli illatát/szagát bevett kabátokban rohannak serényen munkába az emberek, én pedig tanulok is már egy kicsit, ha már "nem volt időm" e pár napban, elvégre január másodikán vizsgázom, addig már nincs sok idő, 31 készülődés, elseje kilőve:P Jahh.. Eric pedig tisztítókúrán fog részt venni. Ez a karácsonyom (legalábbis a blogomon) bővelkedett Flat Ericben, így nem maradhat el az ünnepi ivászat publikálása sem. Szép, milyen hírbe hozom:P
Itt már gyanús volt, hogy mi lesz a végkifejlet, a sör bóléval és pezsgővel nemigazán jó együtt, kikezdi a gyomorfalat, pláne hogyha plüss:P


Nem meglepő az eredmény, első ránézésre detox:

Úgy néz ki, mintha cégesbuliban lett volna (tegnap este a híradóban egy orvos azt mondta, hogy a céges bulik veszélyesek, mert utána sorra érkeznek lehányt öltönyben és kosztümben az emberek a detoxikálóba, hol összevizelve, hol "összekakálva":P) Tudom sajnálni a nővéreket és az ápolókat).
Na kellemes napot, meg készülődést, 5 nap múlva itt a béke világnapja, ja meg a szilveszter...
Tovább a poszthoz
5 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr42275736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wildgica · http://henrietta.klog.hu 2007.12.27. 12:47:28

Ehh, ne is mondd... Másodikán én is vizsgázom, és ismerve mgaamat 1-én este állok majd neki a tanulásnak. :/ :D

Eric egy drága, még így kómásan is. :D Ú, a híradóban én is hallottam ezt az összekakilósat... hát, elég vicces sztem. :D

pankeey 2007.12.28. 04:44:09

ejj milyen cegek vannak.. nalunk nem volt ilyen.. max az utana evett ket 'azott kutyahustol* fuxolhattam volna, de semmi.

* mekis sajtburger


->de legalabb az eric nem dohanyzik! ileltve:
meg jo, hogy bele nem lepett! :)


ps.: amig az illeto kontrollalja magat, addig igyon csak alkoholt vagy karosat.


megj.: [regi kedvenc mondas] az alchohol ol, butit, es savakkal aldehidet kepez!

kieg.: hosszu "u"-val szerintem csak a motorod rugod be! ;) (az en nyelvtanomban legalabb is bantsa a fulem, de lehet csak en kulonckodom csak)


--
udvozlet legenyek!

Tommi 2007.12.28. 13:33:16

Atom!
Hol lehet ilyen Flat Eric figurát szerezni?

Atom · http://atom.blog.hu 2007.12.28. 20:11:43

Én az Ericemet egy turkálóban találtam, azóta rengetegen kérdezték, hogy vajon hol lehet szerezni. E-bay-en találtam pár hirdetést... Nálunk sehol sem találtam, egy német oldalon viszont hirdetik, eredeti Eric, Magyarországra is postáznak. A shop-on belül megtalálod:
www.flateric.de/

Papppa 2007.12.28. 22:14:17

Szerintem tudod...
süti beállítások módosítása