atom

Veyron a Tescoban - Szuperpóver

2007.12.01. 08:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Veyron a Tescoban - Szuperpóver Tovább
Emlékeztek még arra bejegyzésre, melyben James May szeme sarkában könnycsepp gyűl a meghatódottságtól, midőn 407km/h-val szeli a levegőt egy németországi tesztpályán a világ egyik leggyorsabb autójával, a Bugatti Veyronnal? (aki nem emlékszik kattintson ide)
A Veyron-fétisizmus természetesen bejárta már a világot, vannak tisztelői, vannak gyűlölői, én inkább körbefutnám nyolcszor és lefotóznám 1GB-nyiszor, minthogy leköpdössem ill. fújjogjak.
A Totalcar blogján, a belsőségen Orosz Péter épp egy Veyron-utánzatra lelt Shanghaiban nemrégiben, igaz csak játékautó formában. Nos, hogy idézzem őt:

"Persze a Föld lapított gömbölyűségéhez hasonló felfedezés 2007-ben, hogy a Kínában gyártott cucc nagy részéért nem kell elmenni Kínáig, hiszen a világ többi részének szánják, azért jó meggyőződni róla, hogy egy távirányítós Bugatti Veyronért tényleg csak a Tescóig kell eljutni, és nem a sanghaji Természettudományi és Technológiai Múzeumig. Mielőtt megfulladt volna a rádőlt reklámlevelekben, Atom olvasónk beszkennelt egyet:"

A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://index.hu/cikkepek/totalcar/blogok/belsoseg/2007_11_30_veyrontesco.jpg”.
Kattints  a képre a bejegyzés olvasásához!
Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr79248277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása