atom

A hirtelen jött népszerűség - Beach Boys kezdetek egy régi sláger aranyos klippjével

2007.10.27. 08:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
A hirtelen jött népszerűség - Beach Boys kezdetek egy régi sláger aranyos klippjével Tovább
"Beachboys - I get around" - ezt a számot jószerivel nincs olyan aki nem ismerné, hisz ha nem valamelyik film háttérzenéjeként, akkor valamelyik rádióban vagy nosztalgia-buliban már biztos belebotlott mindenki füle. Nemrégiben "csak úgy" rákerestem a klippjére és lám-lám egymást érték a találatok, koncertfelvételek, klippek... Viszont találtam egy olyan verziót, amely szerintem nagy valószínűséggel az első klippek közt lehetett. Nagyon aranyos az egész:) Két óriáskombival és tengerpartot ábrázoló stúdióval a háttérben céloznak a srácok a nevükben is szereplő Beach-re. A ruházat alapján azt mondanám, hogy épp két műszak közt voltak a fiúk a gyorsétteremben, amikor felvették a klippet, és tényleg még csak fiatal fickók, pelyhedző állakkal, amikor ez a felvétel készült:) (abba ne menjünk bele, hogy milyen magasságig van felhúzva a hamísítatlan bokaverdeső nadrág:P)
A mozgás, pedig fantörpikus, valahogy így viselkednék én is egy hirtelen-jött forgatáson. Koreográfia minek? Az énekes minden versus-rész előtt látszik, ahogy rákészül és egy kicsit előrehajol, amikor ő énekel, a mellette balra álló tapsikoló srác pedig rengetegszer nagyranyitott szájjal készül a tapsos részére:D Egyébként érdemes a két szélső ember mozgását figyelni:D
Néztem több felvételt is, és a későbbiekben már belejöttek a srácok a szereplésbe:D De akárhogy is nézem ezt a "bénázást" (a legjobb értelemben mondva) ez a klipp aranyos:)
A meghökkent srácok akik garázsegyüttesből világsztárokká váltak...


Ha nem látnád a videót kattints ide!
Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr25188493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bonyi Z. · http://bonyi86.blogspot.com 2007.10.27. 15:59:29

Hát igen, a Beach Boys is változott az idők során, mint ahogy maga a szám is: www.youtube.com/watch?v=HuaeHXq8Wm8 Az elkövető itt a Red Hot Chili Peppers, de feldolgozta a Muse is, és birtokomban van egy punkosított változat is. :D
Az összes közül a Red Hot féle a legjobban sikerült... Köszönjük, Flea! :)
süti beállítások módosítása