atom

Díszmadárkiállítás OMK - képek

2007.10.20. 08:02 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Díszmadárkiállítás OMK - képek Tovább
Ez van, ha az ember a kezébe veszi az estlapot és fotózni/írnivalót keres. Erről mondjuk konkrétan nem írtam semmit. Félórás kikapcsolódás, családi program, hétvégére. Vannak érdekes madarak és tök aranyos papgájok, amik ha közel hajolunk kidugják a csőrüket a rácson és ha elkezdjük utánozni a fejmozgásukat, akkor egyre több módon csavargatják a buksijukat (mintha versenyeznének vagy azt tesztelnék, hogy mi mindent tudunk utánuk csinálni:). Ja, és a fényképezőgéptől némelyikük fél...
Kattints a képre, galéria nyílik!
Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr48201722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wildgica · http://henrietta.klog.hu 2007.10.20. 19:17:08

Minden évben ki szoktunk menni az emberemmel, megnézni ezeket a cukikat. :) Holnap mi is megyünk. (Mondjuk a kiállítás minden évben tökugyanolyan, attól még nagyon szeretjük, mert nekünk is van egy raklapnyi madarunk. :D)
süti beállítások módosítása