atom

Soundclash: jól szólt

2007.10.18. 08:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Soundclash: jól szólt Tovább
„Red Hot Chili Peppers: Californiacation” – ez az örökzöld sláger csendült fel először szombaton az OMK-ban, a nyolc együttest felvonultató Soundclash fesztiválon. 

Nem tagadom, kissé vegyes érzelmekkel érkeztem a helyszínre, nem mondanám magam a rock műfaj túl nagy rajongójának, de vájtfülű sem vagyok, ami jó, az jó, bármilyen műfajban:-)

Fél hétkor már jelen voltam, látni akartam minden mozzanatát a készülődésnek, látni, ahogy benépesülnek az üres folyosók, ahogy az üres és sötét színpadok lassan-lassan a cigarettafüst homályába burkolóznak.

Zaporozsec, Superbutt, Metrosurfing, 30Y, Eskabbe, Quimby, Say Out és Jah’s Warriors – mind egy helyen, egy este és most egy cikkben, nehéz is lenne mindegyikükről részletesen írni, mindegyik együttes a műfajában egy különálló egyéniség, oldalakat lehetne szentelni a pelyhedző állú Zaporozsectől a már szakállas Quimby-ig.

A cikk folytatódik, kattints ide!
Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr45198370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása