atom

Tanévkezdési problémák

2007.09.10. 08:00 | Atom | Szólj hozzá! 5 komment komment
Tanévkezdési problémák Tovább
Ebben a szent pillanatban (amikor megjelenik e bejegyzés) épp a főiskola előtt találkozom sorstársaimmal (Gabesz, Ádi, Dávid, Pajti), kik szintén nem tudnak semmit az órarendünkről az első napon. Vicces és hülyén hangzik, de mi már rég felvettük a tárgyainkat és a reg-hét alatt is lett volna rá idő, de úgy tűnik, hogy mégsem jutott az illetékeseknek annyi, hogy összeállítsák az órarendünket. Azért ez kész röhej, hogy nem tudunk semmit, se időpontok, se épület, se termek, se semmi... Na mindegy, remélem eredményesen zárul a nap és sikerül felgöngyölítenünk ezt a kis ügyet. Bevesszük a tanulmányi osztály vagy az oktatásszervezők erődjét és kiszedjüka túszokból a szükséges információkat. Ha nem sikerül, akkor Jihad-ot hirdetünk a neptun-iroda ellen. Je...
Tovább a poszthoz
5 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr24161401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wildgica · http://henrietta.klog.hu 2007.09.10. 15:16:11

Hogyhogy nem ti magatok állítottátok össze az órarendeteket? :O Vagy egyéni tanrendesek vagytok?

Atom · http://atom.blog.hu 2007.09.10. 19:55:35

Az int.komm. felsőfokú képzés csak, így a tanrend ugyanúgy alakul, mint a középsuliban. Fix órarend, hiányzáskövetés jelenléti íven stb...
Már van egy 75%-os órarendünk, nap közben lett:P
Azt hiszem az elmaradt könyvem ügyében majd beszélünk:P
Ill.: tavaly be voltam iratkozva (de szép germanizmus:D) a könyvtárba, most van vmi teendőm? Be kell fizetni valamit? Vagy újítani valamit, mint egyé könyvtárakban?

Bonyi Z. · http://piv.pivpiv.dk/ 2007.09.12. 10:19:48

Van, kérsz a Forrásközpontban (tudod, ahova a virslit dobod főzéskor, hahaha...) egy csekket, amit sikoltozva átveszel (a tavalyi 500 pénzes díj a duplájára emelkedett), majd irány egy pénzintézet, ahol befizeted, majd kirabolod. Visszamész a rabl.. izé, befizetést igazoló szelvénnyel a suliba, ahol bemutatsz nekik. Vagyis elég, ha csak a csekket. Ott adminisztrálnak, és ennyi. De a tavalyi beiratkozás még 30-ig él, szóval ráér. Még én sem fizettem be, de majd... Hát ennyi. :)

Atom · http://atom.blog.hu 2007.09.12. 15:07:54

Danke schön az információkat! Küldd át a bunkótesztet... Köszike!

wildgica · http://henrietta.klog.hu 2007.09.13. 18:12:35

Szeresssssük az ilyen felvilágosult olvasókat, mint Bonyi Z. :)
süti beállítások módosítása