atom

Végre egy nagyon pici lazítás

2007.09.04. 08:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Végre egy nagyon pici lazítás Tovább
Bon Jour!

Véget ért a gólyatábor, és furcsa, de már van annyi időm, hogy megírjam pl. ezt a bejegyzést:D
Természetesen sohasem érek rá, csak így hajnali egykor már nem írok több cikket.
Ennek a gólyázásnak persze még nem hullott le a csillaga, mert biztos fogok még róla olyan szubjektíve közölni dolgokat. Az utolsó nap sikerült egyeztetnem a Frissitősökkel is, lehet, hogy még oda is fogok írni blogom és vasnépe.hu mellett, de ez már lehet, hogy erősen feszegeti a túlvállalás határait a suli mellett, majd meglátjuk. Kicsit káosz uralkodott/uralkodik most a blogomon, de elhihetitek, hogy nem egyszerű egyszerre megjelenni minden rendezvényen és írni ill. fotózni róla (gólyapásztoros tevékenységeimet nem is sorolnám ide, mert mások sokkal több mindent csináltak, mint én és nem igazán voltam hiperaktív:P) Annyit elárulok, hogy képfeltöltés és cikkírás közben nem egyszer aludtam el ülve.
Lassan kezdődik a suli is, úgyhogy majd összeszedem magam és rendet rakok itt is, hogy újra örvendeztesselek benneteket is az olykor fárasztó hülyeségeimmel:P

Ágyő! Peace! Ou revoir!

(Ja, és hallgassátok a Petőfi rádiót, mert jó!:D)
Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr65156925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása