atom

Gólyatábor 2007 és egy kis blogos eszmefuttatás

2007.08.30. 08:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Gólyatábor 2007 és egy kis blogos eszmefuttatás Tovább
Elkezdődött a Gólyatábor. Mint gólyapásztor fogom terelni a gólyákat s mint belső szem fogom terelni a karaktereket és képeket a vasnepe.hu számára, ill. lelkes olvasóim számára, ezért első nap még rendesen (azaz ma), de holnaptól csak kis csúszással jelentetem meg itt bejegyzéseim, mert hivatkoznom kell valamire, ami máshol megjelenik. De a galériákat már reggelre felteszem:D Lehet, hogy van akiknek, nem tetszik mostanság ez az egyesülés (atomblog és vasnepe), de így alakult (már a nevemben is benne volt valahol előre: "Atom Népe" :P). A hivatalos rendezvények (rétesfesztivál, karnevál, gólyatábor) mellett megmaradnak a napi hülyeségeim is, amiket természetesen csak itt teszek közzé, Nektek, atomblogos olvasóknak:D S míly jó amikor megismerek olvasókat vagy amikor úgy köszön rám régnemlátott ismerősöm, hogy: "Mi van Te blogkirály? Nagyon fasza gyerek vagy!" - ilyenkor ha hiszitek, ha nem, gondolati könny ül szememre meghatódottságomtól, mert ilyenkor tudom, hogy nem hiába írok, nem hiába csinálom ezt a blogot:-D (Brühühühüüüüüü....) Mint ahogy megismertem comment-partnerem tegnap este, wildgica személyében:D Milyen kicsi a világ:)
Érzelgősséget félretolva, még nem tudom, hogy milyen gyorsan és rendszeresen lesz időm tájékoztatni, remélem sikerül naponta, ha meg nem, akkor azt úgyis bepótolom:D
Ágyő! Peace! Ou revoir!
Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr28150802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása