atom

Boban Markovics live koncert a tömegben

2007.08.29. 08:02 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Boban Markovics live koncert a tömegben Tovább

A Napra világzenei koncert élményei után nem is volt kérdéses, hogy célba vegyem-e a hasonló rendezvényeket.
Elsőként a Kerekes Band koncertjét említeném, melyen hasonló hangulat volt, mint a Napra koncerten, az emberek csak úgy özönlöttek és járták csárdástól-vakulásig az összes néptánc, illetőleg néhol már drum&bass elemekkel vegyített táncot. A Kerekes Band hangszerelése: furulya, szaxofon, dob, hegedű, basszusgitár és koboz (a lant közeli rokona). A „Csángó Boogie” alatt már nem bírtam magammal és fényképezőgépemet elpakolva érdekes mozgásvilággal megáldott ugrálásba kezdtem, ami sajnos hamar véget ért, ugyanis a fotóstáska kellő ütést mért alhasi tájékon, amitől inkább ülve folytattam a bulizást. Az embereket elnézve és egy-kettejüket megkérdezve a tömegből, elmondhatom, hogy nem csak én örülnék, ha év közben is lennének hasonló koncertek Szombathelyen, nem kizárólag karnevál idején.

Egy hatalmas ugrással és pár sörrel később indult a Boban Markovics Orkestar koncertje, melyet Markovicsék döntése alapján nem a Fórum színpadon, hanem a csak úgy „live” a tömegben tartották. Erre a bejelentésre úgy özönlöttek a városházától a Szentháromság szobor felé az emberek, mint ha ingyen-zsíroskenyér parti lenne.

A bejegyzés folytatódik itt.
Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr40151657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása