atom

A kis Vuk - ravasz-róka-reinkarnáció

2007.08.04. 08:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
A kis Vuk - ravasz-róka-reinkarnáció Tovább
Nemrég akadtam rá egy videóra és általa egy (számomra) új információra. Készül az animációs film a Vukról. Pontosítok, Vuk fiáról, a kis Vukról. Lehet, hogy ez ország-világ számára ismeretes volt, de én nem tudtam róla.
 
(Ha nem látnád a videót kattints ide!)
Nekem annyira nem tetszik így a bemutatóból elsőre, az igazi Vuk számomra persze ez, nehéz átállni a megszokott karakterekről:

(Ha nem látnád a videót kattints ide!)
 Gyorsan utánanéztem a részleteknek, melyekből kiderült, hogy a film 1,1milliárd forint költségvetésű, nemzetközi, 2007-ben a mozikban lesz és a története röviden így szól:

"A történet szomorúan kezdődik: az idős Vukot eltalálja egy lövedék. Mindenki azt hiszi, hogy meghalt, ám a valóságban állatkereskedők kezére kerül, akik eladják őt egy cirkuszi társulatnak. Így lesz a világéletében szabadságért küzdő rókából egy mutatványoscsoport tagja. Vuk fia közben éli az életét, s egyszer csak arra figyel fel, hogy a közeli erdei faluba egy vándorcirkusz érkezik. A kis Vuk közel merészkedik, s beleszeret egy artista rókalányba. A társulat a falu életét is felbolygatja: a helyi doktor tolószékhez kötött fia mindenáron szeretné elérni a rabságban szenvedő állatok kiszabadítását, s ebbéli küzdelmében váratlan segítői akadnak..." (forrás: moziplussz.hu)

Természetesen megfogom nézni, szeretem Vukot, misem bizonyítaná ezt jobban, mint még a mai napig is használatos kispárnahuzatom:D
Kiváncsi leszek a Macskafogó feldolgozására is, bár ezek a mesék számomra csak 2d-ben lesznek mindig is az igaziak...
Tovább a poszthoz
Címkék: film mese videó vuk
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr56124919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása