atom

Tihanyi reggeli, visszhang nélkül

2007.07.24. 08:02 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Tihanyi reggeli, visszhang nélkül Tovább
Pénteken korábban keltünk, mint az Balatonon megszokott családunk nagy részétől és elmentünk Tihanyba reggelizni. Füred felől Tihanyba menet lehet lekanyarodni arra az útra, ami végigvisz a félsziget bal oldalán vízközelben és ezen az szakaszon vannak kis beugrók a kőfalban, ami a járda mellett húzodik. Ezek a kis beugrók paddal és asztallal felszereltek ill szép kilátás is jár hozzájuk.

Szép kilátás, ásványvíz és szendvicsek, paradicsom, paprika, szép kilátás és kacsák, mert ugye a reggelihez járt bónuszként öt kacsa is, kik jóvoltunkból velünk csemegéztek, meg hát szép volt a kilátás is:D Azt hiszem ezt még párszor el kell sütni, mert tényleg hangulatos volt. (igaz egy kis kakaó hiányzott:P) Na meg a Tihanyi echó. Én nem kiabáltam, de a kacs ák hápogtak, melynek nem hallatszott visszhangja, de mint azt már nagyon jól tudjuk a kacsák hápogása visszhangzik és az ennek ellenkezőjét állító körlevelek hamisak. Aki nem hiszi olvassa el kacsavisszhangos bejegyzésem itt.
Ezt láttuk


Itt meg a kacs. ák.
Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr62124041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása