atom

Kánikula-jelentés (a melegjelentés félreérthető lett volna:P)

2007.07.23. 08:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Kánikula-jelentés (a melegjelentés félreérthető lett volna:P) Tovább
Hát úgy tűnik, hogy az Opera böngésző nem igazán kompatibilis a blog.hu-val, mert e bejegyzésem nem jelent meg, sajnos, de most pótlom és közlöm az elveszett jelentést immáron otthonról...
Mon Dieux! Míly fantasztikus e kánikulában, a nyaralóban döglő, szenvedő, fujtató Atomnak hööö.... Mondhatni irigylésre méltó is lehetek, mert balcsin vagyok, csak hát a rettentő hő... Bár ventillátorral a szobában úgy-ahogy elviselhető. Az UV sugárzás meg minden egyéb ilyenkor délben erős (mint a lecsóban a paprika ,aminek mindjárt nekilátok), ilyenkor nem megyek ki a partra, de mindjárt itt a két óra és máris csobbanunk a Balatonba. Persze eme idilli képet megszakítom azzal, hogy eljöttem az internet-kávézóba eme bejegyzés bejegyzése végett. Nem irigylem a panelban élőket, nem irigylem a tetőtérben szenvedőket, nem irigylem a melegben dolgozókat s a tűző napon napozókat. Csak a képzeletbeli pingvinjeimet és jegesmedvéimet, kik képzeletbeli Északi-sarkkörutazáson vannak. Kis lakásom mondhatni hűvös, hisz legutóbb, amikor nagy meleg tombolt, nálam csak 23,5 fok volt. Árnyékos oldalon lakni szívás, mert kevés napfény jut a lakásba, árnyékos oldalon lakni áldás, mert kevés napfény jut be a lakásba. Remélem ez a mostani hőértékek mellett is igaz lesz. Addig meg csak edződni kell, mint nekem Busával, kivel szerdán délben indultunk Dunakeszire és napvégéig 700 km-t magunk mögött tudva csak két teleizzadt ülést hagytunk magunk mögött egy légkondival nem felszerelt autóban. (vagy a "légkonditlan" hülyén hangzana?)
Most irány a lecsó, aztán a víz,
Mindenkinek hűs szellőket, ágyő, peace!
Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr62123245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása