atom

Szent Iván éji utózönge - Szombathely

2007.06.25. 08:02 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Szent Iván éji utózönge - Szombathely Tovább
Mint azt korábban előrevetítettem jóslataim beválltak a mulatságokat illetően.
Este összeszedegettük magunkat és egy jéger után egy sör kíséretében célba vettük az idei Szent Iván éji mulatságokat. Beálltunk a tömegbe hömpölyögni és viszonylag gyorsan 15-20 perc alatt ismerősök kézfogásaival tarkítva sikerült átverekednünk magunkat az emberektől hízott úton. Egyből félreálltunk egy sörárusító egységhez és sok sorbanállás után magunkhoz vettünk egy adag sivatagi-túlélő ellátmányt fél liter Pilsner jelképében.
Innen könnyed eleganciával átbotladoztunk egy kivilágítatlan lépcsőn a színpad közelébe, ahol Marót Viki és a Nova kultúr utolsó két számát még láttuk/hallotuk. Lement a tűzijáték amiről vannak képek is meg videó is, ha tovább olvasod a bejegyzést.
A fényjáték után gnúcsordát megszégyenítő gyorsasággal menekült haza a tömeg, 15-20 perc elteltével már a fél part üres volt. A búcsús-vidámparkos rész a hozzá fűzött reményeimet mutatta, nem volt ott semmi érdekes, ami érdekelhette volna érdeklődő társaságunk érdekeit. Ezek után természetesen tudjátok a folytatást, irány haza és elmélkedés arról, hogy milyen érzés volt amikor a 130kg körüli trikós úr (aki egész nap kint lehetett) görénynemzedékeket lealacsonyító bukéjú hónaljszaggal elment mellettem és "niagara-száraz" felsőkarját végighúzta az enyémen... (elnézést, most kimegyek öklendezni)... Tehát így zajlott idén (számunkra) e fergeteges mulatság. Már alig várom a következőt: Jövőre ugyanott! (ha nem találnék semmi egyéb elfoglaltságot).

Többi tűzijátékos kép megtekinthető a "tovább" után.
Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr82104793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása