atom

-Kirakjuk a tablótokat? -Nem kösz. -Hogy mondod? -No Thanx!

2007.06.07. 00:56 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
-Kirakjuk a tablótokat? -Nem kösz. -Hogy mondod? -No Thanx! Tovább
Ezt a képet én még nem láttam... Lehet, hogy már terjeng a neten mindenféle körlevelekben, mint a "visszhangtalan kacsahápogás" és a tüsszentős pandamaci vagy a friss orosz levegő '86-ban Európaszerte... Nem tudom... Én most találtam és természetesen rögtön érzem, hogy "bejegyzés-szaga" van a dolognak:)

Nem is kommentálnám, inkább Subbát idézem:
"Egy No Thanx-idézetet rakni az érettségi tablóra viszont akkora bénaság, hogy őszintén reméljük, a kalocsai Dózsa György Gazdasági, Műszaki Szakközépiskola és Szakiskola valamennyi végző diákja rendkívül kínosan fogja még egyszer érezni magát a gyerekei előtt."
(a kép Subba blogjáról való)
Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr9894141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pankeey · http://pankeey.cn 2007.06.07. 12:17:11

ez kell a nepnek, hajjra... bar ha jobban belegondolok nekunk meg tablonk sem volt .. de ha ilyen lenne... komolyan 2x is hatba lonem magam kezenallva 5m-rol egy szakadek szelen.

Angi 2008.09.10. 21:38:48

Nem hülyeség.Én is beszélni fogok az oszt.főnökömmel...Tök yoo 5let!!!
süti beállítások módosítása