atom

A fény gyermekei

2007.05.14. 14:05 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
A fény gyermekei Tovább
Réges régen, egy messzi-messzi galaxisból érkezett hozzánk egy Ufó... Ebben az ufóban utazott Ádi és Atom, akik a fény gyermekeiként látták meg az Arcturus-világot.

Ádi egész nap mavtuknizott (az olyan, mint a gördeszka), Atom pedig minden csinált egyszerre, de nem mavtuknizott.
(Edison-t a bal oldali kép ihlette meg) Az Ősök-tanácsa úgy gondolta, hogy elküldik őket a Földre, mivel nem tudtak beilleszkedni a K5R7alfa28 társadalmába, hátha ott jobb életük lesz. Hosszú utat tettek meg, étlen szomjan, csak pár "haver szelet" volt náluk, de azt sem ették meg mert Ők fényből táplálkoznak (a fény gyermekeiként most mondhatnánk, hogy kannibálok, de nem mondjuk). A NASA bemérte őket és felállítottak egy fogadóbizottságot a fehér ház előtt, de két hét múlva rá kellett jönniük, hogy Amerika nem a világ közepe és nem minden ufó oda igyekszik. Ádi és Atom űrhajója diáknapok idején érkezett és a BDF udvarán szállt le, ahol egyből rájukadtak egy BUSA pólót és a homlokukra ragasztottak két "Busa Team" matricát, majd a kezükbe nyomtak egy-egy sört és otthagyták őket... Ádi és Atom az első korty után rájöttek, hogy a sör életük egyik meghatározó tápláléka lesz és elmentek a bungee jumping-daru reflektoraihoz a napi betevő fényükért. Nagy népszerűségnek örvendnek a fiúk a Földön. Ádi már átszokott a gördeszkára és műveli is a sportot rendesen, amikor épp nem pasztörizálják (mint már tudjuk ő egy tejesdoboz), már egy klipben is szerepel, ami megnézhető itt, Atom pedig egy fantasztikus blogot vezet, amit épp olvasol.
 
 
 
 
1. Ádi zabálja a fényt
2. És szimplán is eszi
3. Ezért népszerű a lányok körében
4. Atom jóllakva
5. Jóllakott óvodás
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr6375460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása