atom

Tokio Hotel - Alternatíva a Savaria szálló hasznosítására

2007.05.03. 22:47 | Atom | Szólj hozzá! 5 komment komment
Tokio Hotel - Alternatíva a Savaria szálló hasznosítására Tovább
Szombathelyen már pár éve üresen áll a város szívében a patinás multú Savaria Hotel. Felvetettek már felhasználási alternatívákat, de ahhoz még valakinek sok-sok pénzért meg kellene vennie. (már tudom is mit kérek szülinapomra)
Magam is kidolgoztam egy lehetőséget: LEGYEN TOKIO HOTEL! (tudjátok, az egy német ifiegyüttes, amelynek énekese "egy behatárolhatatlan nemű lény") Szóval létrehozhatnánk egy Hotelt, létrehozhatnánk egy stílust. Visító tizenéves lányok százait láthatnánk vendégül nyári táborok alkalmával. Létrehozhatnánk az első hotelt, amelyben a portás, a liftesfiú és a boy is azt mondaná, mikor nyújtanánk feléjük a borravalót, hogy: No Thanx!
Tovább a poszthoz
5 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr6970485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kelta · http://akelta.wordpress.com 2007.05.04. 00:09:53

Frappáns a név, de No Thanx! :D
Inkább legyen: Vacak Szálló

atom! vizslasd meg a blogom blogroolját!
Üdv: Kelta

Dia 2008.01.01. 19:43:52

Nagyon tetszik az oldal, nagyon jó a fantátiád, egy ideig valószínűleg rengeteg pénzt össze lehetne vele szedni, de én nem jósolok ennek az együttesnek még 3-évet sem,vagy nem tudom, de szerintem amilyen hirtelen jött olyan hirtelen el is tűnik majd! (elnézést kérek a th-rajongóktól, ez az én véleményem és ezt egyáltalán nem bántásból írtam, volt már olyan h számámra kedves együttesek is hirtelen oszlottak szét,múltak feledésbe stb..!) De valószínúleg mindig lesznek ilyen ... együttesek amivel a tiniket őrítik meg, szal 3-4 évente át kell nevezni a hotelt és akkor dől a lóvé!

Atom · http://atom.blog.hu 2008.01.02. 15:49:48

Milyen rég szóltak hozzá ehhez a bejegyzéshez:D
A későbbiekben hasnoló sorsot jósoltunk a th-nak és nt-nek is. Mostanság hamar lefutnak a divategyüttesek (de ez régen is így volt). Kiváncsi leszek, hogy meddig tudják tartani magukat... Ki tudja, lehet, hogy még több évig a porondon maradnak?!:P
A hotelt pedig majd átnevezzük, ha kell évente:D

Dia 2008.01.02. 21:36:51

Hát nem tudom, engem nem zavar kifejezetten az ő létezésük vagy a zenélésnek nevezett "működésük"! (amíg nem köteleznek arra h hallgassam, vagy nézzem őket! Valszeg ilyen sosem lesz) Egyedül az zavar h a 10-13 évesek ugatnak h ők így megvernek, vagy úgy megvernek, ha még egyszer azt mondjuk Bill-re h meleg! Jó magam is fiatal vagyok, nekem is van olyan kedvencem akit folyamatosan szidnak(nem 1-2éve, több évtizede szidják) gondolok itt Michael Jacksonra! De az ő zenéje az zene, ez a th-ról nem mondható el! De a hotel tényleg nem rossz ötlet, persz ha van az embernek pénze rá!
süti beállítások módosítása