atom

Villámlátogatás az elkerülőn

2012.07.11. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Villámlátogatás az elkerülőn Tovább

Nem tudom, hogy e címmel lenyúltam-e Bonyi képaláírását, most már nem keresem vissza. Egy hete este tízkor arra lettem figyelmes, hogy dörög és villámlik, kimentem az udvarra, nagy volt a fényjáték, esőnek semmi nyoma, hívtam is Bonyit, hogy emelje fel ülepét a gép elől és fáradjon ki az erkélyre csekkolni az eget, mert ő nagyobb panorámát nyert, mint én. Tiszták! - mondta, így hónom alá csaptam Borit és már ültem is a kocsiba, hogy elguruljunk Bonyihoz, majd vele együtt a szombathelyi elkerülőre, hogy fotózzunk sok-sok villámot.

atom: Villámok Szombathelyen - 2012 július 3 - 01

Igaz, hogy legutóbbi villámvadászatunk után jobban megvoltam elégedve a trófeákkal, de azért most sem volt rossz visszanézni otthon a képeket:)

atom: Villámok Szombathelyen - 2012 július 3 - 08

Persze ahogy azt kell, most is lemaradtunk jó pár óriási, egész eget behálózó kisülésről, de ez így szokott lenni.

atom: Villámok Szombathelyen - 2012 július 3 - 05

Jó volt ez a vadászat is, Bonyi lőtte a fővadat, neki nagyon szép fotója lett. Megosztanám, csak nem tudom, majd linkeli kommentben, ha kiteszi valahova. Addig nézegessétek az enyéimet:)

atom: Villámok Szombathelyen - 2012 július 3 - 02

További villámos bejegyzéseim ide kattintva.

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr214643682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

antigocsi · http://emigrante.freeblog.hu/ 2012.07.12. 21:43:25

az előtérben lévő villanypóznák arra figyelmeztetnek, h amikor villámlik húzzak ki mindent a konnektorból. Nem lennék az alsó képen látható villám tövében. Én inkább a szivárvány tövében szeretnék lenni, mert ott van az arany.
süti beállítások módosítása