atom

Mondatokban

2012.05.27. 13:03 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Mondatokban Tovább

Facebookon: Fogadjatok szót a nőknek, mert az összes pina náluk van! - olvastam a facebookon, a mondat Rekop György humoristától származik:)

Konyhában: Az az "A" betű béna lett. - mondta Bori, a kávéba rajzolt betűmre, mire én: Azt akartam, hogy hasonlítson rád egy kicsit. - erre ő beverte a fejét a fürdőszobaszekrény nyitott ajtajába, és visszafordult: Mire hasonlítson?

Simpson család introban: Montana fővárosa nem Hannah. - ezt írta Bart Simpson a táblára:)

Beszélgetésben: nem csajoztam,ma fiúztam, minden héten tartok 1 fiú napot.... - írja B, mindennemű szivárványt félretéve. Ez jó, egy nap a fiúknak (értve ez alatt a haverokat és a barátokat) :)

Konyhában: Manapság több tej fogy otthon, amióta sokat habosítok az eszpresszófőzővel, és a 2,8-as tejet jobban lehet habosítani, így azt vesszük. A minap állok a hűtőnél és mondom Borinak: Szólj majd, hogy kell venni tejet, de 2,8-asat! Mert... - Mert annak a jó a fényereje! - vágja rá a fotós poént.

Tescoban: A DVD-knél álltunk, amikor elhangzik a kérdés egy normál, nem xxx borítós film borítóját nézve: A Monica Belucci az nem egy pornós csaj? - Nem. Az a Niki Belucci.

Ágyban: Borival beszélgettünk, már épp elaludt volna, amikor kérdeztem: Mire gondoltál? - erre ő: Pitére. - Pitére? Milyen pitére? - Köldökpite! - mondja kicsit hangosabban, majd a párnába nyomja fejét...

Telefonban, beszélgetés közben: Bocs a hangzavarért, csak wc-n voltam és lehúztam. - Na, egészségedre. Gittültél? - Ja-ja. Bocs, nem szoktam felvenni, csak pont végeztem, amikor hívtál. - Moss kezet! - Épp azt csinálom. Bal kéz víz, szappan, víz, elzár megtöröl, telefonkézcsere. Jobb kéz víz, szappan, víz... ..tudod a rutin. Megtanultam, hogy kell telefonálás közben kezet mosni. - Rutin mi? Szóval te nem szoktad a wc-n a telefont felvenni mi?!...

Otthon: Van a "figyellek" mozdulat, amikor rámutatsz a másikra és utána a mutató és középső ujjad alkotta V-vel szemeidre. Bori ugyanezt tette a napokban: Figyellek! - mondta Bori, majd maga felé fordítva kezét belenyomta két ujját a szemeibe.

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr684532484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása