atom

*megjegyzés* - őszi szünet

2011.11.01. 11:06 | Atom | Szólj hozzá! 5 komment komment
*megjegyzés* - őszi szünet Tovább

Tekintve, hogy őszi szünet van a sulikban, úgy gondoltam, hogy hazaugrom a szülői házhoz én is egy kicsike őszi szünetre, hiszen "gondtalan" munkanélküliként megtehetem ezt. Persze jót tesz az otthoni légkör, finom kajákkal, tanulgatok, dolgozgatok a gépemen, játszom a kutyával, simogatom a macskákat, sokat beszélgetek az ősökkel, és így csütörtökön végre blogolok is, ha már nem volt net az elmúlt napokban, így kissé elzárva éreztem magam a külvilágtól.

Na nem úgy, hogy nincs kapcsolat, hiszen van tévé, újság, élőszó, és eléggé akadozós mobiltelefonos lefedettség, amin keresztül 7 hívásból 6szor nem érnek el, de mindegy:P Szóval kicsit kifutott a napi rutinból a facebook, a gmail, a blog, a minden. Most van net, gondoltam gyorsan megjegyzek itt valamit, aztán ki is lépek, és majd csak később válogatom ki az öt képet a telefonomból, inkább elküldöm pár helyre az önéletrajzom, majd hazaviszem Borit, meg meg meg...

atom: Aranyló az avaron

Tegnap már azt álmodtam, hogy valami neves elemző kritikusok nézegették a blogom, és megjegyezték, hogy nem lehet napokig bejegyzés nélkül hagyni egy ilyen oldalt, legközelebb írjam meg telefonról. Meg hozzá tették, hogy kevesebb videót és fotót publikáljak, mert hogy az átlagos, olyat mindenki tud. - na jó ezt szerintem azért álmodtam bele, mert egyszer Bonyi szólt, még régebben, hogy kicsit túl sok volt a videó a blogomon, aztán akkor visszavettem heti 1-2-re úgy, hogy abból később lett a szombati "kedvenc-kreatív-hangulat-látvány"-videó bejegyzéssorozat:)

Ollé, szóval élek, csak ugye őszi szünet van... Majd bejelentkezem, ha lesz még net később is:)

Tovább a poszthoz
5 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr333350018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bnyhdz 2011.11.03. 13:17:37

szóval gyakorlatilag engem álmodtál meg, mint neves elemző? :D

bnyhdz 2011.11.03. 17:05:59

@csacse: hé, nem is te álmodtad

Mejaa 2011.11.03. 18:46:15

illetve én tökre szeretem a videókat, amiket kiteszel szóval ne fogd vissza magad! :)
süti beállítások módosítása