atom

Amikor a vadállatok hozzád bújnak

2011.10.29. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Amikor a vadállatok hozzád bújnak Tovább

Szombatonként mindig valamilyen kreatív kisfilmet szoktam ajánlani, most is ezt teszem, annak ellenére, hogy nem párperces time lapse-ről van szó, hanem csak egy 50 másodperces reklámról.

A reklámmal azt a fajta melegséget fejezik ki, amelyet a Q. polár pulcsik viselésekor érzel, azt a fajtát, amit én is éreztem, amikor belebújtam egy pillanatra a Decathlonban egy ilyen pulcsiba, és két másodperccel később már le sem akartam venni, mert olyan jó érzés volt, olyan jó meleg:) Nem vagyok egy fázós alkat, de én sem vetem meg a kényelmet:)

Akarok ilyen pulcsit, és dörgölőző vadállatokat, akik nem harapják le a fejem, és békésen megbújnak ölemben. Na azt hiszem ha nem is vadállatokat, de egy jó Kovácsot* (*értsd ezalatt: magyar vizslát) viszont igen, amelyik egy őszi/téli hétvégén ejtett séta után felugrik a kanapéra és amíg iszom a kávém, olvasom a tudományos magazinom vagy Angry Birds-özök a telefonomon, addig az ölemben heverészik és bevackolja orrát a karom és a törzsem közé:)

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr623335252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bnyhdz 2011.10.29. 14:52:44

nekem is van ilyen Quechua polár pulóverem, most is rajtam van, tényleg szuper. :) a videó is csúcs, kedvencem a baglyos rész.

antigocsi · http://emigrante.freeblog.hu/ 2011.11.01. 15:32:01

mondjuk ha a ruha olyan nagyon jól melegít, akkor nem fognak hozzád bújni a fázó vadállatok, hiszen éppen a ruha jó hőszigetelő képességéből eredően a ruha nem engedi át a testmelegedet, így kívülről hideg. Minél jobb a hószigetelés, kívülről annál hidegebb a test. A kisfilmben szereplő állatok egyszerűen csak éhesek. Sztem a kamera kikapcsolását követően széttépték a filmben szereplő embereket, és megették őket.
süti beállítások módosítása