atom

Mondatokban

2011.10.16. 16:22 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
Mondatokban Tovább

Kávézóban: Hány fokos ez a létra? - kérdi Hanzs egy gyerekkönyvet nézegetve, mire Bonyi: Hát attól függ.. ..ha a hűtőből veszed ki, akkor 0 és 4 között van.

Beszélgetésben: Egyszer álmodtam valamit Bonyival is.. - mondja Bori, mire én: gondolom fáradtan (szellemileg) ébredtél?.

Beszélgetésben: Hát a Bonyi még gyerek. - mondja Anya a nagy felnőttes beszélgetésünk közben, majd hozzá teszem: Aki ráadásul még nem ébredt fel. - Álomvilágban él? - Nem. Inkább úgy fogalmaznék, hogy álmos-világban.

Kávézóban, még mindig a gyerekkönyv mellett: Melyik zöldség a nyuszik kedvence? - teszi fel a kérdést Hanzs, majd meg is válaszolja: A dollár. Amennyiben a playboy nyuszikra vonatkozik a könyvben a kérdés:)

További kérdés a könyvből: Mit mond a disznó? - ismét Hanzs kérdi, s megintcsak válaszol, röff-röff helyett így: Sz*pj le te p*csa!

Beszélgetésben: ..bla bla gőztisztítót. - fejezi be Reni a mondatot, erre Hanzs: Ti pucoljátok a gőzt? - majd én: Előfordulhat, hogy koszos náluk a gőz, akkor bizony meg kell tisztítani. - s Reni zárta a beszélgetésünket: Hülyék.

Kávézóban: A csajok a retyón vannak, ide hallom. - mondja Kari, majd folytatja: Milyen hangosan nevetgélnek?! Biztos örülnek, hogy kijött.

Gyrososnál (nem gyors, hanem gyros): Helló, nyitva vagytok még? - kérdi Hanzs a kajáldában: Igen, de sajnos elfogyott a hús. - válaszol a szakács, mire Hanzs: Akkor vágd le a kezed! :)

Otthon: Igen én kapcsolgatom a fenti tévét. - mondom Borinak a szobában, távirányítóval a kezemben. Ő fent volt a galérián és nem tudta mire vélni, hogy felfele menet arra gondolt, hogy bekapcsolja a tévét, erre bekapcsolt, majd ugyanez történt a csatornaváltás és hangerőnövelésnél is. - Azt hittem, hogy a gondolataimmal irányítom! - mondta a kiscsaj megszeppenve...

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr103304137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csacse · http://csacsee.blog.hu/ 2011.10.17. 11:36:05

így utólag erős erős volt nekem az a csütörtöki FREI :)

bnyhdz 2011.10.17. 15:09:37

@csacse: gyenge nem tud lenni :)
süti beállítások módosítása