atom

Miu-miújság?

2011.09.21. 22:08 | Atom | Szólj hozzá! 3 komment komment
Miu-miújság? Tovább

Ma reggel csak úgy a semmiből jött a fejembe a dallam, méghozzá a Macskafogóból a "Miu-Miújság?" - örülnék, ha tudnám miképp kell írni helyesen, mert a neten van mindenféle, mijú, miú, miu, stb... No mindegy.

Szóval felkeltem, megcsináltam a kávét, felöltöztem s egyebek, aztán dúdolgatni, halkan fütyülgetni kezdtem a jól ismert dallamot, de nem az eredeti járt a fejemben, hanem a PASO és Harcsa Veronika féle feldolgozás.

Elsőként linkelném is az eredetit, Postássy Juli előadásában:

Valahogy ez a ska jellegű, modernebb verzió most közelebb áll hozzám, persze nem tartom jobbnak, hiszen a klasszikus az mindig is első, de ha zenét hallgatok, akkor ugye olyat kapcsolok, ami nemcsak a dobhártyámat simogatja, hanem olyat, ami beleviszi testembe a azt a pici kis mozgást, amit lehet, hogy kívülről nem is lehet látni, de te érzed:)

Paso feat. Harcsa Veronika:

Egész jól indult ez a napom, nem volt benne semmi különös, mint általában az e kérdésre adott válasz is ilyen: Mi újság? - Semmi különös...

Tovább a poszthoz
3 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr403244370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

charlie 2011.09.22. 10:07:03

Hát, a másodiknak a zenéje jó, de az ének elég trágya. Össze kéne rakni a második zenéjét Postássy Juli hangjával.

Törzsvendég:-) 2011.09.22. 10:32:16

@charlie: Hát azért Harcsa Veronika hangjára nem mondanám,hogy trágya,szerintem meg szuper:).

Mejaa 2011.09.26. 18:07:17

az egyik kedvencem ez a dal Harcsa Veronikától :)
süti beállítások módosítása