atom

5 kép a telefonból 44

2011.08.04. 15:49 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
5 kép a telefonból 44 Tovább

Elsőként egy majommal nyitnám e heti 5 képemet. Az utcán sétálva láttam meg a doboz tetejére felültetett kis plüsst.

Másodikként pedig egy macskusz, amit Borival láttunk a Malom utcában, amikor arra sétáltunk. Aranyos és egyben félénk macseknak tűnt a kis szürke.

Ez a sörcsap a Zöld Pardon egyik pultjánál van, s vastag jégréteg van rajta. Nem tudtam miért ilyen, kérdeztem, kicsit szívattak azzal, hogy éjjel fagyasztóban volt, de aztán elmondták, hogy egyszerűen csak annyira hideg, hogy megfagy rajta a víz. Én nem értettem ezek után sem tisztán, hogy ez miképp van, de sebaj:

Hanzs javasolta, hogy fotózzam le ezt a plakátot. A "csábító nyár" nekem sem fér össze a sertéslapockával, de hát kit mi csábít a nyáron nem?

Utolsóként pedig egy aranyos meglepi Boritól. Egyik nap ez várt otthon. Sok mindent rajzolt, írt: Zsiráfot, szíveket, minket stb., de én nagyon galád módon arra használtam a papírt, amire teremtetett, s mint utólag ez kiderült, ezzel megbántottam kicsit a lánykát. Pedig nem akartam, s ha tudom, hogy ennyire rossz a nyers viselkedésem, akkor elraktam volna emlékbe:S

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr303125679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hajnal Pappa 2011.08.05. 19:02:09

utolsó képhez: Ezzigen, ilyen egy igazi fééérfi!:D
süti beállítások módosítása