atom

*megjegyzés* - Bon voyage!

2011.06.21. 13:34 | Atom | Szólj hozzá! 5 komment komment
*megjegyzés* - Bon voyage! Tovább

Ma reggel csókok és csiklandozással és viccelődéssel előidézett kacajok közepette elköszöntünk egymástól a csajommal. Akármennyire is próbáltam nevettetni a kedvest, hogy minél kevésbé legyen drámai a búcsúzás, az "Akkor egy hónap múlva." - mondat elég komolyan hangzott. Bori egy hónapig bácsikáját fogja boldogítani Kanadában és megannyi élményt gyűjt majd be ez idő alatt. Természetesen megleptük egymást az utazás kapcsán - az én meglepetésemről majd később írok, Boritól pedig ezt a képet kaptam:

Egy hónap olyan hamar eltelik, mint a sicc, észre sem vesszük és már landol is a gép, de a barátnőm is olyan, mint sok-sok lány: egy napot is nehezen bír ki nélkülem, nemhogy egy hónapot. Én az utóbbi években eléggé egyedülállóként rendezkedtem be, ezért persze nem érzem a mai könnyű, digitális világban olyan nehéznek ezt az egy hónapot. Persze majd gondolok rá, és azt is tudom, hogy állhat akármennyi karakterből egy levél - az nem egyenlő egy öleléssel, egy másik hajába szaglással, egy fültőbe elejtett csókkal. Szerencsére ezekből az elmúlt napokban elég sok volt, együtt voltunk rengeteg időt, szentivánéjeltünk, stb...

Szóval Kedves, hamarosan felszáll a géped, és külön kontinensen leszünk egy darabig, de nem kell aggódni, mindjárt találkozunk: Bon voyage!

Tovább a poszthoz
5 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr433002957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csacse · http://csacsee.blog.hu/ 2011.06.21. 14:52:15

jó utat Bori, van egy szám a voyage, voyage, ez ugrott be most erről a postról, szal ezt küldöm neked. Keress rá a youtube-n mert itt le van tiltva You son of a Bitch :)

-Ani- 2011.06.21. 22:26:39

Én vagyok csak ilyen hülye lelkis... szip...szip...
/mielőtt megjelennének a következtetések :) nem spangli, és nem szipu, szipogok!/

Hajnal Pappa 2011.06.21. 22:29:20

1 hónap piti, úgyis sok a meló nyáron!:) Lehet várni a jó kis ajándékokat!

csacse · http://csacsee.blog.hu/ 2011.06.22. 08:21:05

@-Ani-: mindenki tudta miért szipogsz, a spangliért külön respektötös :)
süti beállítások módosítása