atom

Monopoly trailer - a társasjáték, ha élőben játszódna

2011.06.18. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Monopoly trailer - a társasjáték, ha élőben játszódna Tovább

Emlékeztek még a Jumanji című filmre? (Itt a trailer) Imádtam és most, hogy eszembe jutott, ismét kedvem támadt megnézni. Nagyon szerettem, ahogy a mágikus társasjáték összefonódik a való világgal. Így persze egyértelmű, hogy az alábbi kis ál-trailer is elnyerte a tetszésem:)

Sosem voltam egy nagy Monopoly-s kölyök, nálunk kimaradt, helyette volt rengeteg más társasjátékunk, de azért párszor én is végigbattyogtam a pályán a kis bakancs-figurával és ültem a börtönben, meg nyertem s vesztettem. Na ugye ez csak egy játék, de a kisfilm készítői átemelték az egészet egy komolyabb keretbe, ahol a pödört-bajszú bankár annyira nem is jó fej, mint ahogy a dobozon mosolyog.

Hogy miképp lesz egy pénzben dúskáló playboy élete üldözéses akciófilm, az a rövid kisfilmből kiderül, klikk és nézzétek:)

Ha lenne film, azt hiszem megnézném:P

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr902990856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása