atom

Zuhanás

2011.05.07. 20:53 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Zuhanás Tovább

Szólhatna ez a bejegyzés a Zuhanás című fantasztikus filmről is, de az a baj, hogy annak nem tudnám egyik képkockáját sem kiragadni, lévén hogy az egész egy másodpercenként 25 gyönyörű fotóból komponált film. Ez a zuhanás szó szerint értendő.

Nemrég láttam ezt az ejtőernyős filmet, sisakkamerával lett forgatva, abból is a jobbfajta HD-ssel, amilyet én is akartam venni, csak nem tudtam eldönteni, hogy vajon 30ezerért vegyem a gyengébbet, vagy 70ezerért a jobbikat, vagy drágábban a legjobbikat. Persze csak elméletben gondolkodtam rajta. Sajnos... Szóval ez lehetne a GoPro kisfilmek egyik legjobbika, mert az egész nagyon szép képekkel, és kellemes zenével varázsolja az embert több ezer méter magasba. Kicsit elindít az emberben egyfajta vágyódást, hogy ott lehessen, zuhanhasson velük együtt.

Imádom. Szeretnék egyszer ejtőernyőzni. Nagyon. Talán a következő egy-két évben végre sikerül is majd valakire rácsatlakoztatnom magam...

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr402885864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása