atom

Mondatokban

2011.04.10. 11:18 | Atom | Szólj hozzá! 5 komment komment
Mondatokban Tovább

Szerkesztőségben: Épp reggeliztem és közben kattogtattam egyik kezemmel a feltöltendő képeket. Ölemben egy zacskó zsemle, Bonyi rám néz s bedobja: Höhö. Lapzsemle.

Szerkesztőségben: Az előbbi reggelizést követően az asztalomról épp söpörtem össze a reggelizés közben lehullott részleteket, amikor Bonyi ismét szólt: Heh. Hírmorzsák.

Utcán: Délután bementem egy Antik boltba... - mondja Bori majd én félbeszakítom: Bementél egy boltba miattam, mert ott sok van belőlem, mert ott Antik vannak?! De aranyos vagy... - ezután fejlövést imitáltak a többiek és taslit is kaptam.

Autóban: Na ez a családi négykezes. - magyarázom Borinak a szitut, mert előzött egy autó szemben, ami miatt nagyon le kellett lassítania apámnak és persze, amikor már elég közel volt a felelőtlen autós, akkor négy középső ujjat látott a szélvédőnk mögött.

Autóban: Az autónak legalább van zenei ízlése. - mondja Busa, miután a Golfja nem volt hajlandó lejátszani Hanzs új, Kismocsok cédéjét.

Szerkesztőségben: Oké, kicsit később, mert most nagydologban vagyok. - mondja Bonyi valami kérésre, aztán hozzáteszi: Mármint nem úgy értem a nagydolgot, hogy szarban vagyok. - természetesen a magyarázkodáshoz már késő volt.

Kávézóban: Most ha rád nézek egy hatalmas péniszt látok. - mondja Busa Hanzsnak. Azt hiszem ezzel elnyertél egy bejegyzést a mondatokban. - teszi hozzá Hanzs, mire Busa: Remélem Kokas hozzáírod, a körülményeket is, hogy miért hangzott el ez a mondat. - Na persze:)*

*: Na jó, elárulom az előző sztorihoz a háttér-információkat. Kint cigiztünk, amikor valamilyen beszélgetések végén Timi úgy kelt Hanzs védelmére, hogy bedobta a szöveg közepén: És egyébként hatalmas pénisze van. - igaz kicsit úgy tűnt, mintha ez egy betanult védelmi reakció lenne, amivel elterelődik másfelé a beszélgetés, mindenkit meghökkent, stb. De nem kérdőjelezzük meg a méretbeli dolgokat, hiszen elvből minden férfinak a társaságunkban hatalmas van, erre bizonyíték, hogy kisautóink vannak, amivel próbáljunk ellenkompenzálni a dolgainkat. Tudjátok van egy ilyen hülye sztereotípia, (aminek azért nem mindig van alapja): "Minél menőbb, nagyobb és drágább a kocsi, annál kisebb a..." - Bele sem gondolunk, hogy Bonyinak mekkora van, mert neki még autója sincs. Vagy megfordítva: csak azért nincs mert egyelőre nincs pénze olyan nagy és drága luxusverdára, ami kompenzálna. :P

Szerkesztőségben: Ha te vagy az idősebb, akkor előbb születtél!!! - mondta Bonyi Andinak, mert nem fogta fel elsőre, hogy ha egy nap híján egy hónap van köztünk, és ő júniusban látta meg a napvilágot, akkor Bonyi nem születhetett májusban.

Sorban: Várja ki a sorát! - mondja nekem az előttem álló faszi, miután megkérdeztem, hogy amíg megkeresi a kártyáját odaenged-e. Beálltam az automatához, az ürge előttem lépett oda. Keresni kezdte a kártyáját, kipakolta két zsebét, aztán jött a kanszatyor kiürítése, persze mindez nagyon-nagyon lassan. Amikor a kártya végre a gépbe került rájött, hogy szemüveg is kell, így még azt is előkereste, majd a levétel és pénzelrakás is súlyos másodperceket vett igénybe. Legalább 3-4 percig vártam ott, de egy órának tűnt, az én 20 másodperces pénzlevételemhez képest.

Szerkesztőségben: Nekem csak azért hullik a hajam, mert a szervezetem kidobja a selejtet, ami már nem kell. - mondja Bonyi, majd folytatom: Akkor egy-két év múlva már nem lesz belőled semmi? Először kidobja az agyad, aztán sorban mindent.

Egy régebbi beszélgetésben: Bocs, hogy annyit szerepelsz hülyén és "negatívan" a blogomban, de tudod, hogy ez nem cseszegetés, csak szeretik a figurázásod a többiek. - mondom Bonyinak, aki megérti, majd hozzáteszem, hogy: Ha lehet, akkor a barátnőjelöltnek ne javasold, hogy a blogomon olvashat rólad.

Kávézóban: De helyes kispolski! - fejezi be a régi Aranykéz utcai robbantáshoz kapcsolódó viccet Bonyi, majd előkerülnek részletek is az esetről: ...annyi robbanóanyag volt abban az autóban, hogy az autó tetejét felrepítette és átlőve a ház tetején az a belső udvarban landolt. - Hanzs közbeszól: - Mi ez, Angry Birds? - amitől mi röhögni kezdtünk. Hanzs kb. a robbanás szót hallotta meg a sztoriból.

Tovább a poszthoz
5 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr282801924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csacse · http://csacsee.blog.hu/ 2011.04.10. 11:34:50

- autóban: a Busa kocsija lejátszotta az Én CDémet, az enyém nemjátszotta le...

- * : ne gondolkodj ennyit....:DDD

Hajnal Pappa 2011.04.10. 16:34:21

Bonyi még mindig nagyon tud:D

bnyhdz 2011.04.10. 21:26:51

nincs autóm, de még biciklin sem ültem másfél éve. :D

pankeey 2011.04.10. 21:36:39

>> Bonyi, teged igy szeretunk <<

vorinori 2011.04.11. 11:16:54

Lapzsemle? Hírmorzsák? Bonyi vazze!!!:)) Homlokfogás, hangos "jaaaaaaaj!" hallatása, röhögés. Köszönöm, Bonyi!:))
süti beállítások módosítása