atom

Háztartási gép szimfónia

2011.03.29. 15:40 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Háztartási gép szimfónia Tovább

Nem tudom mennyire emlékeztek még a szerszámszimfóniás bejegyzésemre, biztonság kedvéért linkeltem:) Szóval abban a bejegyzésben látható egy videó, amelyben különféle szerszámhangokból áll össze egy zene/dal/vagy inkább ritmus. Bírom az ilyen összeállításokat, így a napokban, amikor ráleltem az alábbi gyöngyszemre, máris boldog voltam, hogy lesz egy újabb felvétel, amit kipublikálhatok:)

A fenti képen látható, a nagyjából kétszáz háztartási gépből összeálló Blödes Orchester. Az "antik" háztartási gépeket felvonultató zenekart egy tárcsázós telefon vezényli, az ismerős hangokból pedig ütemes ritmusok alakulnak a végére. Nekem van pár ismerős eszköz ebben a videóban, még beleestem abba a korszakba, amikor a háztartásokban sok helyen feltűntek ugyanazon típusú, külföldről behozott háztartási gépek. Mai eszközökkel már nehéz lenne ilyen videót csinálni, viszont az egykori NDK-s készülékek felvonultatásával kifejezetten jót készítettek:)

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr632782165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2011.03.29. 20:51:51

Tuti, ha filmrendező lennék, felhasználnám mondjuk egy sci-fi film zenéjének. Egyedi! :)
süti beállítások módosítása