atom

Mondatokban

2011.03.20. 19:45 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Mondatokban Tovább

Klubban: Tróger vagy! - mondták többen, s természetesen nem komoly piszkálódásként ment a dolog, hanem azért, mert "titkolóztam". Jó volt kicsit trógernek lenni:)

Klubban: A Bonyi, egy Michelin-csillagos strici. - mondja Hanzs, majd ki is írták az üzenőfalára.. ..okkal. Bonyi hozza a társaságba a nőket:)

Telefonban: Atom. Rájöttem, hogy a Bonyi azért a barátod, mert 1986-ban született, amikor volt az atomkatasztrófa Csernobilban. - állapította meg Hanzs.

Telefonban: Na, Hínár!? - üdvözli Zsótti Bonyit a telefonban. - Nem hínár, de ugyanott van. Iszap. - beszéltek valami ilyesmit, de ha nem is szó szerinti idézet, akkor is jól hangzik:)

Útközben: Milyen jó volt a Vízipóknak, csak fingott egy buborékot és már merült is. - Ja, két nagy szeme volt, meg nyolc sumák. - beszélték a zenekar tagjai a buszban éjjel hazafelé a régi mesékről:P

Falusi focimeccsen: Benne leszünk a tévében! - Vigyázzá, felveszi! - mondja két fiatal srác a falusi focimeccsen. Vajon miért gondolják, hogy tévés vagyok, amikor egy rohadtul jól felismerhető fényképezőgép van a nyakamban?!

Falusi focimeccsen: Nézd! Itt van az RTL Klub. - mondja egy öreg a pálya szélén, majd hozzáteszi: Nem is biztos, hogy van benne film. - erre reagáltam magamban: Mi a faszt keresne az RTL Klub egy falusi focimeccsen? - Illetve igen, nincs film a gépemben, csak memóriakártya, de mivel az öreg nem így értette, ezért felmerült bennem, hogy vajon mire gondolt? Arra, hogy kijövök egy meccsre és távcsőnek használva a gépet nem fotózom? :P Pfff....

Kávézóban: Szerinted melyikünk az idősebb? A Bonyi vagy én? - kérdezzük, majd a válasz szerint Bonyi az idősebb. Ránézésre úgy tűnik nyerő vagyok, mert valójában három évvel később vetette ki magából Bonyit az univerzum. A héten még az egyik kollégám 20 évesnek mondott harmincas helyett, illetve Hanzsról is kiderült, hogy nyer Bonyival szemben. Azt hiszem mindenki üzenhet kedves Bonyhádi kollégának, hogy kevesebb stresszt viseljen, mert ilyen tempóban maholnap átadják neki a buszon a helyet a tinédzserek...

Utcán: Elraktam az internetet? Ja igen el. - ellenőrzi Bonyi az övtáskájában a mobilnetet mire megkérdem: Bazz! Hány gigás övtáskád van, hogy elfér benne az internet? - Nincs benne a pornó, anélkül belefér. - Hát épp ez a baj! Hogy nem hordod a farkadnál a pornót!

Kommentben: nem is emelem ki, a kisautós bejegyzés kommentjei tetszenek, pankeey hozzászólásával az élen! :)

Kettesben: Örülök neked! - hangzott el az elmúlt napokban vagy 200szor és maradt bent gondolatban vagy ezerszer, hogy papagájmód ne csak ezt mondogassam <3


Ez a bejegyzés nem jöhetett volna létre (nem publikálódott volna egy darabig), ha nincs jószívű Zsótti és kölcsön-mobilnet. Köszönjük támogatónknak!

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr742743087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsozso82 2011.03.20. 20:17:28

Valahogy így volt:

Én: Szevasz Hínár... izé, Iszap Úr!
Bonyi: Nem baj, egy helyen van :D
süti beállítások módosítása