atom

Mondatokban

2010.11.28. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 5 komment komment
Mondatokban Tovább

Klubban: Ujjszkandereztél Hulkkal baz'meg!? - mondom Hanzsnak a klubban mikor mutatja befeketedett körmét, amit egy Suzuki ajtaja színezett át.

Kocsiban: Ez még barlangrajznak is rossz lenne. - mondom Bonyinak valami poénjára, mire Andi: Az ősemberek most agyonvernék szegényt egy bunkóval.

Beszélgetésekben: Túl sokat vagy a Bonyival! - mondta Hanzs párszor a héten egyes poénjaim után. Azt hiszem kicsit visszavehetek a szóviccekből. Bár a héten egyet nem is mertem felvállalni. Kollégám dekázgatott egy kaviccsal, szóba jött a brazil kör, én meg nem mertem belecsempészni a szituba, hogy brazil kő. - bazz. ez most is fáj, annyira lapos.

Kávézóban: Ráduszítok egy bantu négert, aztán akkor majd kiírhatod a facebookra, hogy 35 centiméter! - mondja Achim, miután ecseteltem, hogy ne idegeskedjen, mert már dagadnak az erek a homlokán és ha a fején aranyeres lesz, akkor úgy fog kinézni, mint azok az arany-felsőcímeres királyi sólymok.

Hanzsnál: Egyszer a Kokasnak feldugtam egy... - mondja Busa és félbehagyja a mondatot, majd megkérem, hogy fejezze be, mert ez így rosszul hangzik, mire ő: Egyszer a Kokasnak betettem egy... - s megint abbahagyja, mert nem figyelnek rá, bár ezek ellenére én kértem, hogy fejezze be a mondatot, hátha valaki eddig hallotta. Nem tette. Amúgy annyi a sztori, hogy egyszer elbambultam a pc előtt, nyitva volt a szám, Busa pedig belenyomta a borotválkozótükröm (a számba) és annyira elbambultam, hogy csak akkor tűnt fel mi zajlik, amikor a hátsó fogaimhoz ért.

Szerkesztőségben: Atom húzz haza! - Atom menj már haza. - mondták többen, amikor hétfőn beugrottam a szerkesztőségbe (aznapra szabadnapot vettem ki). Mondjuk nem meglepő, hogy zavarnak, hiszen ha lehetne átvinni évről-évre szabadnapokat, akkor már több, mint egy hónapot kivehetnék egyhuzamban, ha pedig a hétvégi munkákért túlórapénz is járna, akkor most mennék egy hónapra Balira:)

Tévében: Egy humorista ecsetelte a fény (mint ital) különféle formáit az alábbi módon: Ha fényre iszol sört, akkor az a tompított fény; Ha sok fényt iszol és kihányod, akkor te vagy a fényszóró; Akik fényt isznak, azok nem állnak messze a fényevőktől, akik napfénnyel táplálkoznak; S ha otthon készíted nagy mennyiségben eladásra a fényt, akkor fénymásoló vagy.

Utcán: Bazmeg! - mondja a biciklis, aki oszlopot fogott mellettem. Kiléptem a bolt ajtaján a járdára, két biciklis tekert ott, elöttük teremve gyorsan léptem egyet előre az oszlop mellé, hát a bringás meg arra akart kerülni, így megfogta az oszlopon lévő kukát. Lassan jöttek, de nem a járdán kellett volna, a kerülési manővert meg nem értettem, mert az oké, hogy a kitérő bringás úgy gondolta, hogy megállva kétoldalról elmennek mellettem, de az oszlop így is úgy is útban volt:P

Moziban: Ne haragudj! - mondá az Aranyember, miután tüsszentett és emiatt a kezében lévő (sacc/kábé) fél liter kólát tartalmazó papírpoharat a mellette ülő, társaságunkban először jelenlévő - avagy viselkedésünket első alkalommal tapasztaló - lány combjára öntötte. Mozijegy: 1040 Ft, Kóla: 540 Ft - egy véletlen előidézett helyzet, amely a többiek számára röhejesebb volt, mint maga a film: megfizethetetlen.

Tovább a poszthoz
5 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr702464143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bnyhdz 2010.11.28. 10:23:24

Ethan akciója után a lány szemében mi leszünk a terhes társaság... azért remélem, nem riasztottuk el nagyon. :)

Mejaa 2010.11.30. 00:50:47

ennél rosszabb, kezdés (bemutatkozás) már nem nagyon lehet azért lássuk be :D

bnyhdz 2010.11.30. 11:48:28

@Mejaa: viszont ha így elfogad, netán megszeret minket, akkor "áj szink disz iz dö bigining of ö bjutiful frencsip" :D
süti beállítások módosítása