atom

Farkasfalka elől ugrott autóba az orosz rendőr - médiahekk?

2010.10.15. 16:05 | Atom | Szólj hozzá! Szólj hozzá! komment
Farkasfalka elől ugrott autóba az orosz rendőr - médiahekk? Tovább

Gyerekek, ez nagyon komoly. Nézegetem az englishrussia-t, s az egyik cikkben van két videó (pár naposak csak) - amelyikeken egy közúti ellenőrzést láthatunk az orosz Taganrog város közelében, az M23-as úton.

Ebben idáig aligha találunk valami érdekeset, de a videóban leintett autós (a kocsinak egy fényszórója ég csak) igazoltatása közben feltűnik a háttérben egy farkasfalka, amely elől a rendőr az igazoltatott autó hátsó ülésére menekül. Nagyon komoly.

A legszebb az egészben, hogy a félreállított autóban, az anyós ülésen ülő utas felvette az egészet belülről, így még hallani is a farkasok morgó-hörgését is, ahogy elfutnak az autó mellett.

Oroszországban minden megtörténhet. Még az is, hogy egy ilyen felvételt összehoznak és vétenek egy nagy hibát, amiből kiderül, hogy itt valami nem okés. A felső felvételen a rendőr nem vesz át semmilyen dokumentumot az autóstól, míg az alsón átveszi a papírokat. A különféle időbeli eltérésekről nem is beszélve.

Miért készítenek ilyen hamis felvételt? Médiahack? Vagy valamelyik eredeti és a másik csak reprodukció? Érdekelne a dolog, sajnos az orosz kommentekből nem jövök rá, hogy mi ez az egész:P Meg a magyarokból sem. Van aki ezt firtatja, van aki azt. Van aki szerinta biztonsági kamera felvétele túl jó, van aki szerint nem igazoltatnak fél lámpáért, a farkasok németjuhászok stb. stb..

Azért érdekelne mi ez, mert elsőre simán elhittem én is az egészet, most meg nem tudom, hogy mit gondoljak:P

Tovább a poszthoz
Szólj hozzá! komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr492374142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása