atom

Kárnyevál 2010, szerintem - karneváli drum and bass videóval

2010.08.24. 09:12 | Atom | Szólj hozzá! 17 komment komment
Kárnyevál 2010, szerintem - karneváli drum and bass videóval Tovább

Idén megmenekültetek a karneváli galéria és videódömpingtől, úgy gondoltam, hogy nem dolgozom duplán s amúgy sem lett volna elég időm két helyen publikálni. A szöveges jelentéseket, képgalériáimat, és egy-egy videót is ide kattintva találjátok.

Idén kicsit kevesebb pénz jutott karneválra, így a programok közt is több volt a szünet, de sebaj, így legalább volt idő magunkra is, meg egy-egy sörre, mert megérdemeljük. A három nap alatt a programok tekintetében két koncertet emelnék ki. Az egyik a vasárnapi Ocho Macho buli volt, amin rengetegen voltak, tomboltak, fotóztam eleget, de még két videót is csináltam, ha már ott voltam:) Karesz lefotózta, ahogy fotózom egy fotózó Bonyi mellett:P

Tudom, hogy valamely ízes világzenét is ajánlhatnám, természetesen azok is nagyon jók voltak, csak ugye az Ocho akkora buli lett, hogy csak na. A másik kedvencem a Gryllus Vilmos koncert volt a Kalandvárban. Odaérve csak ennyit hallottam: "Nem tudja a bálna, milyen jó a málna." - nagyon ismerős volt a szöveg, rég hallottam - "Ha tudná a bálna, milyen jó a málna, Csak málnát zabálna." - ezt viszont már én is énekelgettem magamban:) Jó másfél-két órára elvesztem a Kalandvárban a sok játék közt. Újra gyerek akartam lenni, rengeteg játék, műsor, miegymás, mi szem-szájnak-gyereknek ingere:)

Készítettem nektek külön egy összefoglaló videót kedvenc jeleneteimből, rendhagyó aláfestő zenével, így lett a karneváli drum and bass. Nézzétek meg, ha már hajnali háromig ébren voltam emiatt:P Hanzs kolléga meg külön figyeljen! Mert csőcsókolós jelenetben szerepel:P

Szóval az idei karnevál egy kicsit gyengébb volt a kevesebb pénz miatt, viszont emiatt jobban átláttuk, sikeresebben tudtuk feldolgozni az eseményeket. Bejárattam a fotópályázaton nyert Szombathelyes pólómat, ami sok embernek tetszett s elég sokan kérdezték is, hogy hol lehet kapni (a Tourinform irodában). Bonyi bejáratta a nagy fehéret (és ez alatt az objektívet értem). Az alábbi fotókat köszönjük Zsóttinak.

Jó volt, és most inkább nem írom le, hogy néhol a jó programok mellett sok volt a k*csög, meg ilyesmik, a lényeg, hogy ha itthon leszek a következő történelmi napokon, akkor gyerek szeretnék lenni és egész nap a kalandvárban játszani. Összességében idén kevésbé volt fárasztó e három nap, mint előzőleg, de azért elmegyek majd pár nap szabira, mert hamarosan gólyatábor is lesz, ami alatt valószínűleg - B. Adriánt szavajárását idézve - ki leszek f*szulva... Je!

Tovább a poszthoz
17 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr132242849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Angyalod · http://angyalkucko.blog.hu 2010.08.24. 09:25:55

jujj Atom :) köszönjük szuper lett. tetszik a fotóst fotózó kép meg a pólód :) pedig én aztán "veszprémi leszek míg folyik a vérem" :) (na miből idéztem na miből???)

tompysoft 2010.08.24. 10:31:44

vannak benne elmebetek képkockák, állat lett a videó, tetszik :)

Hajnal Pappa 2010.08.24. 10:33:01

Ejj, honnan az a nagy fehér?:D

Angyalod · http://angyalkucko.blog.hu 2010.08.24. 12:10:45

héjj most mondta be a rádió h motorosok raboltak ki egy ékszerüzletet Szombathelyen... nade Atom :D igazán ejnye

ditlzon 2010.08.24. 12:34:52

váó! joe lett a vidió! Teccik, ahogy Vilibácsit belevegyítetted. Meghallgattam volna az öreget, bírom a Kalákásokat, nagyon jófejek :-) ez volt az egyik program, amit kinéztem. nagy kedvencem a Bőrönd Ödön :-) meg látom a kecskeméti bábosok is ott voltak...irigykedem is kicsit, nade nem nagyon, mert nekem sem volt olyan rossz a hegyekben a csörgedező patak mellett, a hegyi tó partján... igaz,a segafredo hiányzott, de volt helyette 2:1 |-) :-P

bnyhdz 2010.08.24. 16:58:53

@ewok36: friss vásár, a karnevál 0. napján jött meg, hát rögtön fel is avattam. :)

bnyhdz 2010.08.24. 17:01:38

@Angyalod: hogy ott rohadnának meg... csendes esti klubolásunkat szakították félbe a vadbarmok. ráadásul az éjszaka közepéig ott dekkolhatam, mert nem volt szabad fotózni - közterületen, na persze.

Angyalod · http://angyalkucko.blog.hu 2010.08.24. 19:48:16

@bonyi z.: ohh sajnálom. nem gondoltam hogy valakinek közvetlenül gondot okozott itt a dolog. csak hallottam a rádióban és egyből beírtam poénból.. bocsi :)

bnyhdz 2010.08.24. 21:00:33

@Angyalod: semmi gond, csak a nyűg beszélt belőlem. :) amúgy a bloggazda is ott volt egy darabig. egyébként ha "ilyen" hírt hallasz szhelyről, jó eséllyel dolgunk is volt vele.

Törzsvendég:-) 2010.08.25. 19:43:24

Szeptember 3-án lehet jönn hozzánk a Haladás,Atom nem jön fotózni?:-)

-Ani- 2010.08.25. 22:24:15

Állati jó a videó, nagyon tetszik! :D

bnyhdz 2010.08.25. 22:37:05

@Törzsvendég:-): Bár Atomnak szól a kérdés, ő most nyaral, így válaszolok helyette: jövő héten gólyatábor, ami annyit jelent, hogy Atomot elveszítjük ismét. Hali-meccsek tekintetében amúgyis inkább én lennék érdekelt. (de sajnos a gólyalányokat kell stírö... szóval a gólyatáborban sokat kell fotózni, ami fárasztó, ezért nem megyek meccsre sem :D) Amúgy szerintem 4-én lesz a Szolnok-Hali. :P

Törzsvendég:-) 2010.08.26. 15:41:06

@bonyi z.: Szia Bonyi!

Igen-igen 4-én lesz a meccs,de lehet előző este megérkezik a csapat hozzánk,és itt pihennek egyet.:-)(Pont a stadion mellett vagyunk,a a tetőterszról frankón rá lehet látni a pályára.Köszi szépen az infót.:-)Hali:-),ez a neve a csapatnak?:-)Hát igen a leányzók bizonyára érdekesebbek lesznek.No de ha legközelebb itt lesz a meccs és jössz,ugorj be a szállodába téged is szívesen látlak.:-)
UI:Atomnak jó pihenést!

Üdv!

bnyhdz 2010.08.27. 12:11:20

@Törzsvendég:-): Hali, persze. Mi más? :D Ez itt annyira természetes, mint ahogy az FTC is mindenkinek csak Fradi. Ha arra járok (a Falco is megy majd játszani), nem kizárt, hogy benézek, rajtam nem fog múlni. :)

Törzsvendég:-) 2010.08.27. 14:37:27

@bonyi z.: Nem tudtam,hogy így hívjátok.:-)(Mondjuk az Almdudlert sem ismertem).
Falco::-)
www.youtube.com/watch?v=mTwuhwK-_fI&feature=related
süti beállítások módosítása