atom

Disznó-bombázóval repülő hódok/ürgék a dohányzóban

2010.07.05. 07:00 | Atom | Szólj hozzá! 1 komment komment
Disznó-bombázóval repülő hódok/ürgék a dohányzóban Tovább

Igen, kicsit érdekes lett a cím, de mindjárt megértitek a fenti szavak összefüggésének misztériumát. A fősulis koleszből már volt egy bejegyzésem, vagyis a negyedik emeleti egyik dohányzóból, azon belül is egy világító szemű Batman-Joker rajzról, ami a falon díszeleg.

Nemrégiben a második emeleti dohányzóban járva is rajozkra leltem, s mint közben kiderült, több emeleten is vannak még alkotások, így azt hiszem valamikor jobban körbenézek. De most maradván a második emeletnél, nézzük is mit rejt a két fal. A legjobb (szerintem) a disznókkal repülő és bombázó hódok vagy ürgék fala. A kezekkel repkedő disznók bombázzák a nyulakat, konkrét jelentését nem ismerem az egésznek, de nem is baj, nekem tetszik, ahogy van:)

A másik falon egy ember van középen, jobbján s balján két nővel, testén különféle élőlényekkel. Baromi jók ezek a kis vakarcsok hónaljban s mindenfelé a képen - ezek tetszenek a legjobban.

Hogy kiket ábrázol? Ki szerint ezt, ki szerint azt. E bejegyzés szempontjából lényegtelen. Nekem nagyon tetszenek - csupán az a tré, hogy majd le lesznek festve, no sebaj, teret adnak a következő művészeknek, s valamely formában legalább pár fotó erejéig úgyis megőrződnek e rajzok, ha máshol nem is, de legalább itt nálam:)

Tovább a poszthoz
1 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr922121361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása