atom

*megjegyzés* - gyenge villámvadászat éjjel

2010.06.14. 15:02 | Atom | Szólj hozzá! 2 komment komment
*megjegyzés* - gyenge villámvadászat éjjel Tovább

Az éjszaka kifutottunk Bonyival a városba, majd annak szélére, mert rengeteg villám villogott a felhők közt, s úgy gondoltuk megpróbáljuk megörökíteni. Nos ez nem teljesen úgy jött össze, ahogy akartuk.

A villámok nem akartak előjönni a felhők mögül, csupán odafent tomboltak az égiek, 5-10 másodpercenként villant Zeusz vakuja... Csupán kát alkalommal sikerült lencsevégre kapni egy-egy villámot. Az egyik nyaláb alább:

Itt azért sok ez a fény, mert időközben megérkeztek a rend őrei, megkérdezni, hogy vajon mi a fenét csinálunk az út mentén hajnali egykor.

S alább egy másik kép, a rendőrök távozásakor épp meglett egy villanás. Természetesen amikor ott voltak, akkor volt egy teljesen tiszta, nagy elektromos elágazódás, amit nem kaptunk el, no meg volt még két, csak szabad szemmel, agyunknak fotózott villám is, az egyiket imádtam, mert a Kőszegi-hegység felett, 2 W-t formáltva villant fel. Szép volt.

Legközelebb talán sikeresebbek leszünk. Fél kettő körül haza is jöttünk, lemondtunk a nap fotójáról. Szívesen csináltam volna egy-két olyan képet, mint tavaly Balatonon.

Tovább a poszthoz
2 komment komment

Facebook hozzászólás

Blog.hu hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://atom.blog.hu/api/trackback/id/tr352080955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Ani- 2010.06.16. 01:02:37

Hű de gyönyörű képek!!!!!!!! Azt kellett volna mondani a rendőröknek, hogy gyorshajtókat fotóztok. :)

Angyalod · http://angyalkucko.blog.hu 2010.06.16. 10:15:45

mekkora ötlet már villámot fotózni :) megnéztem a régebbi posztot a balatonos képekről, hát csodaszép.
egyik héten találtam egy képet az origon egy felhőrobbanásról, annyira jól nézett ki, hogy azóta is az a háttérképem :) www.mommo.hu/media/Felhorobbanas_Gyor_folott
süti beállítások módosítása